Baby lifestyle Kids lifestyle

Zwart-wit kinderkamer decoraties

25 februari 2015

PicMonkey Collage 3

Pic credits Toddlers en Tees

Zodra je zwanger bent kijk je uit naar het inrichten van de babykamer, maar wat wil je en waar kun je dit vinden. Vandaag de leukste baby en kinder kamer decoraties die we konden vinden. Zwart-wit kinderkamer decoraties die elke kinderkamer zal opvrolijken

Iedereen wil graag een mooie baby en kinderkamer voor zijn kleintje, en ieder wil ook wat anders. Wil de ene ouder veel kleur op de muur, de andere ouder kan het meer in het zwart-wit zoeken. Vandaag zijn de zwart-wit kleuren aan bod, en geen nood over een paar dagen brengen we een artikel met de mooiste kleuren decoratie voor de baby en kinderkamer.

Bovenstaande afbeelding zijn 3 posters van MiniWilla. Mr Agent, Mr Pirate en The kids are allright. Onze favoriet is natuurlijk Mr Pirate, en dat kan niet anders met 1 been en zijn ooglapje op.

KIDS_growth_chart_graphic_022

Pic credits  Make History

Grow chart van Make history. Wil je weten hoe lang je kleine dreumes, peuter of kleuter nu eigenlijk is, dan is dit een goed idee voor de kinderkamer. Niet alleen handig, maar ook nog eens gewoon leuk voor de kinderkamer.

flag-posters-this-cool-kid-studo-sijm-1000x666

Pic credits This cool kid

Flag posters zijn dit jaar helemaal hot in de kinderkamer wereld. Je ziet ze steeds meer en meer verschijnen, en ook op de websites van stylisten zie je ze opduiken. Zeker ook op pinterest! En de flag posters zijn ook in de bladen terug te vinden. Niet alleen voor een jongens kamer, maar ze zijn ook hee leuk voor een meiden kamer. Mocht mijn zoon binnenkort een grotere kamer krijgen, dan is dit zeker een optie.

omm-design-word-banner-schwarz (1)

Pic credits Omm design

Letter banners zijn niet meer weg te denken dit jaar. Leuk voor een verjaardag, maar ook leuk op een kinderkamer. Creëer je eigen design, en je hebt weer zo iets aan de muur wat net even anders is.

 PicMonkey Collage

Pic credits p.s ik hou van jou en wonen met lef

LuckyBoySunday Bad Eye Lily, Handgemaakt uit Bolivia, en dat betekent dat elke knuffel net even anders is. Een knuffel die net even anders is, maar ook nog eens lekker stoer. Bad eye Lily is vanaf maart te bestellen, maar ik heb nog vele andere knuffels van Lucky boy sunday ontdekt. En ze zijn te leuk om even naar te kijken.

Ferm living opbergmand. Ideaal als wasmand, maar in de woonkamer kan deze ook worden gebruikt. Wij maken inmiddels gebruik van de 3 sprouts wasmand, maar deze is een optie als opbergmand voor kleine man zijn speelgoed arsenaal.

PicMonkey Collage 2

Pic credits Wolkje en Wolfje en P.S ik hou van jou

Red Hand Gang kinderkleding hanger. Deze hanger kan eigenlijk overal voor worden gebruikt, en dat maakt het perfect voor een kinderkamer. Wil je een gekleurde hanger dan zijn deze ook beschikbaar.

Nesting dolls of zoals ze ook worden genoemd babushka’s. Deze zijn meer als decoratie, en voor de hele kleintjes niet om mee te speen. Natuurlijk kun je de babushka’s ook in de woonkamer plaatsen totdat je kleine wat ouder is.

Heb jij zwart-wit decoraties in de kinderkamer?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  27 februari 2015 at 15:17

  Ik vind die Nijntje piraat echt briljant. Die kan ook best bij een volwassene! Toch?

 • Reply
  Mendy
  27 februari 2015 at 19:15

  Kan prima! Ik ben ook gek op de piraat nijntje

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.