Kids lifestyle

Zomer sandalen voor peuter en kleuter jongens

24 april 2016

Zomer sandalen voor peuter en kleuter jongens

Het is nu echt lente, en de zomer komt je tegemoet. Ik kan niet wachten op de warmere temperaturen. De zomerschoenen mogen natuurlijk niet ontbreken. Vandaag de leukste zomerschoenen/sandalen voor je zoon.

Sinds kort ben ik ook op zoek naar leuke schoenen voor mijn zoon, en dat is nog best moeilijk. Je moet ze niet nu kopen, want de voeten van de kleine draakjes groeien best hard. Kijken kan natuurlijk altijd. Ik ben gek op sandalen voor mijn kleine man. Bermuda, shirtje, petje, en een paar sandalen maakt het gelijk tot een leuk geheel. Laat de zomer maar komen!

Zomer sandalen voor peuter en kleuter jongens

  1. Sandalen van Donsje. Deze schoenen zijn te verkrijgen tot 24 maanden. Niet echt peuterschoenen, maar te leuk om ze niet in deze lijst te laten zien.
  2. Ugg Australia sandalen. Bij Ugg denk je al gauw aan de bekende Ugg laarzen. Er zijn toch echt meer schoenen op de markt van dit merk. Deze sandalen voor kinderen zijn daar een voorbeeld van. Beschikbaar vanaf maat 22 t/m maat 27.
  3. Sandalen van Pom d’ApiMijn favoriet van deze lijst zijn deze sandalen. Deze Franse schoenen zijn te schattig! Ik kan mijn mini man er zo mee zien lopen deze zomer. Heb je een feest of bruiloft gedurende de zomer dan is dit ook geen slechte schoen.
  4. Lottie leather buckle schoenen. Zoek je een stevige schoen, dan is dit een goede keuze. Niet echt een sandaal, maar wel een echte zomerschoen. De schoenen zijn beschikbaar vanaf maat 22, en kunnen ook door meiden worden gedragen. Bekijk je de lijst dan zijn eigenlijk alle schoenen geschikt voor jongens en meiden.
  5. Leren peuter sandalen. Met Zara sla je nooit de plank mis. Elke zomer collectie bevat een sandaal voor jongens en meiden. Deze sandaal staat bij de jongens collectie, maar kan natuurlijk ook gewoon door meiden worden gedragen.
  6. Kleuter sandalen van John LewisDeze schoenen zijn beschikbaar vanaf de leeftijd van 4 jaar.

Heb jij al zomer schoenen gekocht?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.