Baby lifestyle Kids lifestyle Wonen

Woonwensen kinderkamer

30 november 2014


prodvar_12776_1

Op dit moment wonen we als gezin in een iets te klein huis. Zodra dit mogelijk is willen we dan ook graag groter gaan wonen. Hoewel verhuizen niet helemaal mijn ding is, kan ik niet wachten om groter te wonen. Groter wonen betekent nieuwe spullen shoppen. Mijn woonwensen voor een nieuwe kinderkamer.

7 mooie kinderkamer accesoiress en meubels voor een mini man kamer of een neutrale kamer.

c600x509

 1. Super leuk krijtbord met miereneter Antee in de hoofdrol! Kinderen hebben nog weleens de neiging om de muren te beschilderen. Nu kunnen ze in plaats van de muren op dit krijtbord lekker tekenen. Deze zou heel leuk zijn voor mijn mini man zijn kamer. Zo kan hij  legaal op de muren tekenen. Door een krijtbord op de muur kan ik het muren beschilderen iets voorkomen.
 2. Een retro stoeltje waar hij lekker op kan zitten als wat hij wat groter is. Boekje lezen, tv kijken of gewoon lekker zitten, het kan allemaal!. Dit stoeltje is echt heel leuk, maar de prijs van €217 is iets te veel voor een mini stoel. Ik vind de stoel we leuk genoeg om te kijken of er ergens anders nog zo’n stoel te koop is, maar dan iets goedkoper.
 3. Een poster van Littlephant die een kinderkamer gelijkt opvrolijkt. De poster word zonder omlijsting verkocht. Een omlijsting maakt voor mij het geheel gelijk af en zou zeker niet misstaan op onze kinderkamer.
 4. Houten nesting dolls die ik stiekem zelf heel leuk vindt. Ze staan ook wel bekend als de babushka poppen. Deze zijn zo leuk dat ik van plan ben om deze binnenkort te gaan kopen en ze mooi neerzet op de kinderkamer.
 5. Wolken kussen gemaakt van fleece en staat ontzettend leuk op een stoeltje in de kinderkamer.
 6. 3sprouts opbergmand met een stoere tijger op de zijkant. Wij hebben voor onze mini man de 3 sprouts wasmand met de inktvis gekocht en deze staat heel leuk in het interieur. De opbergmand zou samen met de wasmand een leuke combinatie zijn in de kinderkamer.
 7. Lieve zitdraak Fridolin, die heerlijk zacht aanvoelt. Onze kleine man kan heerlijk tegen deze zitzak aan zitten. Boekje lezen, tv kijken of gewoon lekker tegenaan knuffelen.

Er zijn zoveel leuke spullen te vinden voor kinderkamers en ik ben nog lang niet uitgekeken. Hij heeft nu al een leuke kamer, maar bij een nieuwe kamer kan ik weer los gaan met leuke spullen zoeken en kopen.

Wat zijn jouw woonwensen voor een kinderkamer?

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.