Kids lifestyle

Wishbone 3-1 bike

15 januari 2015

IMG_4692

Je kind kan lopen en het is tijd voor een loopfiets. Maar wat kies je dan! Er is een overvloed aan leuke fietsen, en welke is nou leuk , mooi, en gaat ook nog eens langer mee dan 1 zomer. De Wishbone 3-1 bike, die al klaar staat in onze woonkamer, wachtend op zijn nieuwe kleine eigenaar.

Kleine man is over een paar dagen en zijn cadeau staat al in de woonkamer te wachten. Gelukkig snapt hij er nog niets van, en de fiets is ook al gezien door meneer. Maar op de 19de mag hij er dan toch gebruik van gaan maken. Zijn eigen stoere Wishbone bike, die heel wat jaren mee kan.

Wishbone

De Wishbone bike is ontworpen door Rich en zijn vrouw Jen uit Wellington New Zeeland. Dit stel woonde korte tijd in New York, en in de badkamer van hun apartement is de eerste Wishbone bike in elkaar gezet. Inmiddels wonen ze weer in New Zeeland en vanuit daar ontwikkelde ze de echte Wishbone bike zoals hij nu te koop is. De Wishbone bike 3-1 is geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar t/m 5 jaar. Nu is mijn kleine man bijna 1 maar kan nog niet echt goed lopen. Dus hij kan het proberen, maar echt vooruit zal hij nog niet komen.

Vanaf 1 jaar gebruik je de fiets als een driewieler. Het is een stevige fiets waar je samen met je kindje zo een eind mee kan gaan wandelen. Zodra je kindje er aan toe is kun je de fiets ombouwen tot een tweewieler. Mocht je kindje de leeftijd van 4 bereiken dan is het mogelijk om het zadel te verhogen. De Wishbone bike is te koop in een houten, recycled en limited edition. De recycled edition is gemaakt van 100 % recycled plastic. en te koop in verschillende kleuren. Zo kun je een rood zadel krijgen of een millitair groen uiterlijk. De limited edition heeft een apart kunstwerk uiterlijk, en deze worden uitgebracht in 5 verschillende kunstvormen.

Wij hebben gekozen voor de houten versie, en ik kan niet wachten totdat hij werkelijk door de straat heen kan racen. De Wishbone is bij verschillende online winkels te verkrijgen vanaf €177. De fiets word geleverd in onderdelen , maar is heel makkelijk in elkaar te zetten. Voor meer uitleg over de Wishbone en hoe in elkaar te zetten kun je ook terecht op de site van Rich en Jen. De Wishbone is bij verschillende online winkels te verkrijgen vanaf €177.  Redelijk prijzig , maar dan heb je ook een fietsje waar je kindje veel plezier van kan hebben.

Op welke fiets is/gaat jullie kindje racen door de straat?

 • Reply
  Judith
  15 januari 2015 at 15:11

  Erg gave fiets! En de prijs in inderdaad vrij hoog, maar als je kindje er ook echt 4 jaar op fietst is het juist wel voordelig :-). Hier gaan we voor Noah’s 2e verjaardag voor een ‘fiets’, ben er nog niet uit welke wij gaan kiezen 😉 X, Judith

 • Reply
  Mendy
  15 januari 2015 at 15:24

  Ben zelf helemaal verliefd op de Wishbone, en inderdaad als mijn kleine man er 4 jaar op fietst dan valt de prijs wel mee.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  16 januari 2015 at 10:58

  De mijne hebben inmiddels een saaie Gazelle. Maar deze is veel leuker!

 • Reply
  1ste verjaardag cadeaus van mini man - LunaLuna
  24 januari 2015 at 21:26

  […] papa en mama aan de liefste jongen van het heelal. Al eerder schreef ik in een artikel over deze super loopfiets, en hij is en blijft ontzettend mooi. Hij is 1 jaar en zou er in principe gebruik van kunnen maken, […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.