Kids lifestyle

Webshoptip 19: Mr Maria

24 maart 2016

Webshoptip 19: Mr Maria

Mijn zoon zal binnenkort een andere kamer krijgen. Zijn babykamer gaan we omtoveren tot een echte peuterkamer. Bij de kinderkamer hoort natuurlijk ook een mooie lamp. Na goed zoeken vond ik Mr Maria. De makers van de super grote nijntje lampen die je overal tegenkomt. Wij zochten en vonden nog veel meer leuke lampen bij deze designers.

Mini man is nu al een echte jongen, en de babykamer zal binnenkort dan toch echt verdwijnen. Ik ben gek op de grote nijntje lampen die je overal tegenkomt. Social media, bloggers, en bladen hebben het over deze leuke lamp. Al tijden vroeg ik mij eigenlijk af wie de makers zijn van deze lampen. Na wat zoeken heb je dat snel gevonden. En wat blijkt, ze hebben nog meer te leuke lampen.

 Webshoptip 19: Mr Maria

Ben je fan van de smiley dan is dit de gelezen kans om eens een echte smiley in huis te halen. Deze is eigenlijk heel leuk voor jezelf. Heb je een grotere fan in huis dan moet je hem toch echt afstaan aan je mini me. Leuk is hij zeker. En inderdaad, vrolijk ben je gelijk met deze lamp. Mocht je denken dat deze lampen ergens in het buitenland worden gemaakt dan heb je het mis. Gewoon in het koude kikkerlandje, en gewoon in de hoofdstad Amsterdam. Ik had ook geen idee dat Jannes Hak en Lennart Bosker de bedenkers van deze lampen zijn. Zo ontdek je weer eens wat!

Webshoptip 19: Mr Maria

Mijn favoriet is het olifantje Anana en de beer Brown lamp. Deze twee zijn net even anders, en staan vast in de peuter kamer heel erg leuk. De lampen zijn niet goedkoop, maar het is een lamp waarvan je jarenlang kan genieten. De lampen zijn best groot en nemen wel wat ruimte in beslag. Maar dat maakt de lamp juist zo origineel. Geen klein mini lampje die je niet ziet staan.

Webshoptip 19: Mr Maria

Mr Maria heeft nog meer lampen die te lief zien. Brown bear is toch eigenlijk wel mijn echte favoriet Olifantje is leuk, maar van beer kan ik pas echt blij worden. Zodra de peuterkamer klaar is ga ik eens kijken welke lamp er bij mijn zoon past. Ik ben fan!

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    25 maart 2016 at 13:54

    Die supergrote Nijntje lamp vind ik echt geweldig.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.