Baby lifestyle Kids lifestyle

Webshop tip 8: My Lucky Day

20 april 2015
my lucky day

 

Ook vandaag weer een webshop tip die het bekijken waard is. Leuke producten die je kinderkamer weer vrolijk maken. Een winkel die met veel liefde de leukste artikelen opzoekt. Dus zoek je nog een leuke decoratie voor de kinderkamer of stiekem voor jezelf, kijk dan even mee!

Zodra je baby is geboren heb je een prachtige babykamer. Maar na verloop van tijd is het een gebruikte babykamer, en die zien er iets anders uit. Druk en met wat meer rommel! Je kindje is weer ouder, en je de kinderkamer kan wel weer een opfrisser gebruiken. Shoppen maar! Vandaag de Deense webshop My Lucky Day die de leukste decoraties voor de kinderkamer heeft. Althans, wij vinden ze wel heel leuk.

PicMonkey Collagebhy (1)

Mini room Little bunny dolls die je kleine overal mee naar toe kan slepen. Geschikt voor alle kleintjes die een vriendje nodig hebben. Ze zijn 42 cm hoog, en op een babykamer staan ze heel lief op een plank. En natuurlijk als je kindje groter is, dan is dit een euke knuffel. Ik vind deze zelf ook wel heel erg leuk!

PicMonkey Collagemendy (1)

Drop cushion half moon. Om lekker tegen aan te leunen of als decoratie, allebei is mogelijk. Ben je gek op zwart-wit decoratie dan past deze er goed bij. Onlangs heb ik voor onze kleine man een nieuw bord gekocht van Done by Deer, maar dit kopje en bekertje zijn ook een perfect idee om erbij te nemen. De Wee gallery bowl en cup stacking set. Zet ze op elkaar en een lief figuurtje lacht je tegemoet.

PicMonkey Collagemmm

Spullen opbergen in koffertjes die er ook nog eens origineel uitzien is altijd handig! Ook wij hebben twee koffertjes voor onze kleine man. Het boekstart koffertje van de bibliotheek, en een koffertje dat kleine man van opa en oma heeft. Nu staan deze ter decoratie op zijn kamer, maar in de toekomst zijn het koffers om mee te spelen.

Op de site staan alle prijzen in de Deense kroon, maar op de site is ook een koerswisselaar terug te vinden. Handig, want zo weet je precies wat de euro prijs is. Weer een leuke website die we ook weer vonden via instagram. Ben je op zoek naar een leuke webwinkel, kijk dan gerust even op instagram. De leukste webwinkels hebben een account.

Ken jij deze winkel al?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.