Baby lifestyle Kids lifestyle Webshop tips

Webshop tip 6: Done by Deer

23 maart 2015

nursery-website_21

Pic credits: Done by Deer

Al zoekend op het internet kwamen we de webshop Done by Deer tegen. Onlangs kwam er al een product van Done by Deer voorbij in een artikel, maar vandaag gaan we toch even verder kijken. Deze winkel blijkt toch nog meer leuke dingen te hebben, en ik heb vandaag dan toch wat besteld.

Ik was al een tijd op zoek naar een leuk bord voor mijn mini man. Het moment is daar dat hij zelf van een bordje eet, en deze ook wonderbaarlijk genoeg laat staan. Zodra het bord leeg is gaat deze wel ondersteboven, maar ach het eten is in ieder geval op. Het bordje dat ik vond heb ik uiteindelijk besteld, samen met een mooie kom. Done by Deer producten worden ontworpen door Helene Hjorth ( Hjorth betekent Deer in het engels) en zoals omschreven op de Done by Deer website: Done by Deer is for families who believe life with kids and life with great design is a perfect match. Our designs stimulate the child’s senses and development with materials, colour combinations, and details that little fingers and eyes love to explore.

Onze favorieten

c600x444

 

 1. Opbergdoos Nozo.  “Don’t forget to clean up” is 1 van de teksten op deze lieve doos. Duplo, megablokken en nog veel meer worden zo in een hand om draai makkelijk opgeborgen.
 2. Zoopreme bord met vakjes.  Al een tijdje was ik zoek naar dit type bordje. Meer overzicht voor kleine man tijdens het eten, en ht is voor ons duidelijk wat hij heeft gegeten. Deze heb ik inmiddels besteld, en kan niet wachten om hem te gaan gebruiken.
 3. Knuffel doekje NozoNozo heeft twee kanten. Een bauw gebreide kant, en aan de andere kant een zachte kant in de kleur koraal. Door  labels en kleuren zal je kindje ogen tekort komen.
 4. Nozo opbergbakjeEen klein metalen bakje dat je overal in de kinderkamer als decoratie kan gebruiken. En de kleine dingen die je altijd kwijt raakt in bewaren. We gebruiken van een ander merk een opbergbakje voor onze kleine man zijn spenen.
 5. Done by Deer groeimeterZodra je kleine kan staan is het maar wat leuk om een groeimeter te kopen. Ik ben al meerdere groeimeters tegengekomen, en deze is ook heel leuk. Zo kun je bekijken hoe lang je kleintje inmiddels al weer is gegroeid. Deze groeimeter gaat tot 1.40 dus jarenlang te gebruiken.
 6. Voedingskussen NozoIdeaal om tijdens de borst en flesvoeding je kleine te voeden. Het voedingskussen is daarna nog te gebruiken door je kinderen als kussen of zitzak. Lekker tegenaan leunen, en een boekje lezen of tv kijken.

Ik heb voor kleine man vandaag het bord met vakjes gekocht, en de lieve doerak krijgt ook zijn eigen blauwe yummy bowl voor de yoghurt waar hij fan van is. Zodra deze binnen zijn zal ik dit artikel updaten met wat vrolijke foto’s.

Update foto’s

IMG_5469

IMG_5458

Heb jij iets van Done by Deer in huis?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  25 maart 2015 at 10:55

  Nee, maar ik vind het leuke spulletjes!

 • Reply
  Mendy
  25 maart 2015 at 11:08

  Het servies is van melamine, gooi bestendig 🙂

 • Reply
  Aan tafel! - LunaLuna
  4 april 2015 at 20:58

  […] Zoopreme anti slip bord. Done by Deer is redelijk nieuw in Nederland, maar maakt goede kwaliteit producten. Meer over Done by Deer in dit artikel […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.