Kids lifestyle Webshop tips Webshops

Webshop tip 4 : Ippys

23 februari 2015

IMG_5153444

Al zoekend over het internet kom je de leukste winkels tegen. Vandaag Ippsys, een posterwinkel met unieke prints van over de hele wereld. Prints om je kinderkamer mee op te vrolijken, of een andere kamer. Vandaag laten we zien welke prints wel heel leuk zijn.

Ippys is een poster en kaart webwinkel, en al gauw denk je dan dat kaarten wel heel saai zijn. Niet is minder waar! Tegenwoordig heb je de leukste quotes op posters en kaarten. Bij Ippys kun je kaarten, posters voor jezelf en de kinderkamer kopen. Ik besloot eerst wat kaarten voor mijzelf te kopen, maar ook kaarten die in een kinderkamer passen.

Ik kocht als eerste de  Paqhuis You are a whole lot of lovely A5 kaart. Net als alle andere kaarten kun je deze houden of versturen naar iemand waar je veel van houd.

ippys kaarten

Daarnaast kocht ik een setje kaarten van Petit Louise. Alle kaarten van Petite Louise hebben een afmeting van 10,5 x 14,8 cm.

♥ Don’t quit your daydream

♥ I love you to the moon and back

♥ If in doubt bake a cake

♥ I’m not perfect but I’m a limited edition

♥ Alsjeblieft

♥ Leave a little sparkle wherever you go

♥ With love

♥ Shine bright among the stars

IMG_51001

Hele leuke kaarten om te geven, en te versturen. Natuurlijk kun je zo ook gewoon zelf houden! Maak een collage of plaats ze in een mooi kaartenrek. Kies de kaarten met de mooiste spreuken, en maak er een collage van voor op de kinderkamer.

IMG_516111

Tevens kocht ik een setje  zwart – wit kaarten van Paqhuis met als thema sun.  Ook deze kaarten hebben een afmeting van 10,5 bij 14,8

♥ Live in the sun

♥ You make me happy when skies are grey

♥ Let’s get some sun

Kaarten zijn heel leuk, maar de posters zijn ideaal voor een kinderkamer. I love you to the moon and back is perfect voor de kinderkamer, maar Be nice to the world is onze favoriet van de posters.

Heb jij quote posters aan de muur van de kinderkamer?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  24 februari 2015 at 11:23

  Nee, nu je dat zo vraagt, dat heb ik eigenlijk helemaal niet. Terwijl ik het wel leuk vind!

 • Reply
  Judith
  27 februari 2015 at 07:45

  De kaarten van Paqhuis zijn zo leuk! Daar wil ik nog wel een poster van, haha. Ik verwissel regelmatig kaarten/posters met quotes op de kamer van mijn zoontje, staat erg leuk en het zijn leuke details :-). X, Judith

 • Reply
  Mendy
  27 februari 2015 at 13:03

  Ze zijn echt leuk inderdaad. Ga er dus nog meer kopen, ook voor onszelf 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.