Kids lifestyle

Webshop tip 20: Up! Warsaw kastjes voor in de kinderkamer

17 september 2017

Er is niets zo leuk als shoppen voor je kinderen. Elke keer als je instagram of etsy opent zie je de leukste winkels voorbij komen. Niet goed voor de portemonnee, maar wel heel leuk voor de kinderkamer. Dit keer vond ik de website Up! Warsaw die hele leuke tv, ufo, vliegtuig en circus kastjes voor in de kinderkamer maakt. Kijk je mee!

Via instagram kom je de meest gekke kinderkamer decoraties tegen. Ik vond afgelopen week via instagram Up! Warsaw, en was gelijk verliefd. Deze tv kastjes en circus kastjes zijn te leuk!

Up! Warsaw

Up! Warsaw is een klein familiebedrijfje, een kleine werkplaats waar ecologische en niet-giftige meubels en accessoires voor kinderkamers worden gemaakt. Het motto van Up! Warsaw: spelen, design en functionaliteit met elkaar verbinden en zo de fantasie van het kind te prikkelen en nieuwe avonturen te laten beleven. Dit kleine bedrijf werkt met materialen die geschikt zijn voor kinderen. Ben je dus op zoek naar iets wat mooi is en ook nog van goede kwaliteit dan ben je bij dit familie bedrijf aan het juiste adres. Persoonlijk ben ik gek op de kleine bedrijven die nadenken over de spullen die ze maken. Up! Warsaw bestaat uit Magdalena Nowak, haar man Dominik, en hun twee dochters Alexandra en Lena.

Houten kastjes voor de kinderkamer

Up! Warsaw

De kastjes kun je geheel zelf inrichten zoals je kind dat wil. Poppenkast poppetjes of of lego poppen zijn vast heel blij met deze kastjes. Je kind kan zo zijn eigen wereld maken, en zijn fantasie helemaal los laten gaan. Niet alleen heel leuk om mee te spelen maar de muur van de kinderkamer is zo ook een stuk leuker. Is je kindje nog te jong om er mee te spelen dan kan de tv, ufo of circus tent ook heel mooi als decoratie worden neergezet. Ik ben zelf helemaal verliefd op de tv en deze had ik als kind maar wat graag op mijn kamer willen hebben.

Waar te koop?

Er zijn nog niet heel veel winkels waar ik dit speelgoed ben tegengekomen. Na wat zoeken heb ik ze gevonden bij Bon Bon Blue, Lovely Little One, Happy Creations en bij Lidor vanaf €34,95.

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.