Baby Fashion Kids Fashion

Webshop tip 18: Let’s rebel

4 maart 2016

Webshop tip 18: Let's rebel

Instagram gebruik ik voor mijn site, maar ook om nieuwe webshops te ontdekken. Ik ontdekte Let’s rebel via social media. Een kleine webshop met vooral leuke petten. Kijk je mee naar de nieuwe webshop tip.

Vaak ga je als nieuwe moeder al snel naar de grote ketens voor de kinderkleding. ┬áJe weet wat ze hebben, snel in huis, en vaak niet duur. Maar de orginaliteit is dan ver te zoeken. Combineren met merken die je niet vaak ziet is dan juist leuk. Zo vonden we de webwinkel Let’s Rebel via instagram. Een kleine webwinkel die vooral te gekke petten en shirts heeft voor je mini draak. Ben je van plan je dochter of zoon eens helemaal een monochrome outfit te geven dan is een kijkje in deze webwinkel geen slecht idee. Op zoek naar dat item om de monochrome look compleet te maken, dan is mijn favoriet toch zeker de petten. Nog niet eerder tegengekomen en leuk voor meiden en jongens. Nog leuker, de webwinkel is gewoon Nederlands.

c680x491

De webwinkel Let’s Rebel heeft shirtjes in vanaf maat 68 t/m maat 110. Ook de kleintjes kunnen er zo leuk bijlopen. De petten zijn een one size fits all, maar aan de achterkant zijn ze verstelbaar. Deze truckerpetten staan ontzettend stoer. Wil je een hele ander quote op de pet dan kan dat. Ze verkopen ook een custom made trucker petten. Zo heb je een unieke pet bij je monochrome outfit. De webshop bestaat pas sinds 2014, en is opgezet door een mama die een shirtje maakte voor haar zoon. Van het 1 kwam het ander, en nu zijn mama’s zoals ik fan. Unisex kleding kom je niet heel veel tegen, des te fijner is het dat kleinere webwinkels dit aanbieden. De kleding bij de grote ketens zijn veelal stereotyp. Roze voor de meiden, en blauw voor jongens. Meiden zat die niet van het roze roze houden. Dus heel leuke dat we weer een leuke unisex webwinkel hebben ontdekt.

Ken jij deze webwinkel al?

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    8 maart 2016 at 11:37

    Ik vind die teksten een beetje raar. ‘Some day I’ll be a legend’… Het klinkt nogal grootheidswaanzinnig. Verder leuke shirts.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.