Webshop tips

Webshop tip 17: Little Loved Ones

9 februari 2016

c600x478 (1)1

We hebben inmiddels al heel wat leuke webshops gevonden. En vandaag hebben we er weer 1 gevonden. Little Loved Ones vond ik via Pinterest, die de leukste spullen heeft. Knuffels, dekbedden en de hele lieve kussen. Kijk je mee naar de webshop.

Ik ben gek op pinterest, en e kan er genoeg inspiratie vinden voor verjaardagen, kinderkamer, en lifestyle. Bij toeval kwam ik de webshop Little oved ones tegen. Al snel kwam ik ook de de website tegen, en ik was blij verrast. Ze verkopen spullen die ik ontzettend leuk vind. En natuurlijk vind mijn zoon ze vast ook heel mooi. Knuffels en kussen zijn veelvuldig aanwezig. Maar mocht je iets anders zoeken zoals dekens, of bestek dan is dat er ook. Mijn favorieten merken zijn allemaal aanwezig dus ik heb goed rondgekeken.

Webshop tip 17: Little Loved Ones

  1. Hazel Village Phoebe knuffel. Phoebe is gemaakt van  100% biologisch katoen fleece. Ze is 35 cm en is net als andere Hazel Village knuffels handgemaakt. Ze knuffels zijn ontworpen door  Jane van Cleef uit Brooklyn New York. En met de “dress-up” kleding is het mogelijk om de knuffel er elke dag ander te laten uitzien.
  2. “Dress-up” kleding voor de Hazel Village knuffel. Via de site Little Loved Ones zijn er drie outfits te verkrijgen. Na een beetje zoeken blijken er nog meer te zijn. Deze regen outfit is mijn favoriet.
  3. Fine Little day Bu! Blankie panda. De kiekeboe panda deken is perfect voor kinderen van 0 t/m 5 jaar. Je gooit de deken over je hoofd maar door twee ogen kan er toch stiekem worden mee worden gekeken. De deken als tutteldoek gebruiken kan natuurlijk ook.
  4. Bag bear opbergzak van TellkiddoOpbergzak voor speelgoed, was, en andere spullen de in je huis rondzwerven.
  5. Knuffel olifant van OYOY. Deze olifant kan ook worden gebruikt als decoratie voor de kinderkamer. Deense ontwerpster Lotte Fynboe ontwerpt deze knuffels, en worden voor bijna geheel met de hand gemaakt.
  6. Hydrofiel doek van Modern Burlap. Multi functionele hydrofiel doek die je kan gebruiken als inbaker doek. Maar eigenlijk is de doek overal voor te gebruiken.

Ken jij deze webshop al?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.