Baby lifestyle Kids lifestyle Webshop tips

Webshop tip 16: Cowboy Billy

8 januari 2016
c600x403 (1)

Soms ontdek je een winkel die je nog nooit eerder bent tegengekomen. Dit keer kwam ik al zoekend de webshop Cowboy Billy tegen. Cowboy Billy is een winkel die ik helemaal top vind. Kleding en nog veel meer voor jongens van 0 t/m 4 jaar.

Ik ben inmiddels bijna twee jaar mama van een zoon. En inderdaad is er vaak meer meiden kleding in de winkels te vinden. Dat vond ook de eigenaresse van de webshop Cowboy Billy, Rochelle van der Klugt. Vaak loop je druk door de stad op zoek naar leuke jongens kleding. Uiteindelijk vind je 1 rekje met jongens kleding. Daar vlak tegenover een wand vol met meiden kleding. Mama’s van jongens houden net zo van shoppen voor hun zonen als mama’s van meiden. Heel blij ben ik dan ook met webshops die uitsluitend voor jongens verkopen. Natuurlijk mag een meiden mama ook lekker shoppen bij de jongens want de kleding is vaak lekker stoer.

Toen ik bij Cowboy Billy ging rondneuzen vielen gelijk de pyjama’s op. Leuk, leuk, leuk! Vandaag dus mijn favorieten pyjama’s van Cowboy Billy.

Webshop tip 16: Cowboy Billy

  1. Mijn favoriet van de lijst is de pyjama met masker. De bange ogen of juist lieve ogen achter het masker maken de pyjama heel apart. Lekker stoer, maar ik vind het gewoon heel lief. Perfect voor de stoere jongen die hier in huis ook rondloopt.
  2. De rendier pyjama. Het is al 2,5 weken geen kerst meer, maar des te leuker is deze pyjama. Gewoon dragen die pyjama! Gezellig het hele jaar kerst.
  3. Zwart- witte mummie pyjama. Ben je fan van de zwart -witte trend? Dan past deze pyjama daar helemaal bij.
  4. Beren pyjama gemaakt van 100 procent katoen. Met deze pyjama aan is je zoon een echte beer. Een echte knuffelbeer natuurlijk dan wel!
  5. Vleermuizen pyjama. Is je zoon echt fan van vleermuizen dan kan deze niet ontbreken in de kleding kast. Mijn zoon zal deze heel vreemd vinden, en misschien ook wel een beetje eng. Mama vind het wel stoer!
  6. Bananen en nog eens bananen pyjama. Welk kind houd er nou niet van bananen. Zo is je mini man om op te vreten.

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.