Baby lifestyle Kids lifestyle Webshop tips

Webshop tip 15: Eef Lillemor

11 december 2015

Webshop tip 15: Eef Lillemor

Ik struin geregeld het internet af naar de leukste winkels. Meer voor mijn zoon dan voor mijzelf. Voor je kind spulletjes zoeken en kopen is toch echt leuker dan voor jezelf. Vandaag staat Eef Lillemor in de spotlights.

Al eerder liet ik in verschillende artikelen de illustraties zien van Eef Lilllemor. De illustraties van deze webwinkel zijn te leuk om niet in de kinderkamer te plaatsen. Ik ben inmiddels ook druk met uitzoeken. Want mini man gaat binnenkort toch meer en meer een peuter kamer krijgen. De kaarten en poster zijn ontzettend leuk, maar gelukkig is er nog veel meer te verkrijgen. Via instagram ontdekte ik de leukste spullen voor de kinderkamer. Kijk je mee!

Webshop tip 15: Eef Lillemor

Mocht je gek zijn op kaarten, dan hebben we bij deze webshop wel hele leuke kaarten gevonden. Vooral als je dit jaar nog kaartjes wil versturen voor kerst en nieuwjaar. De kaarten die er veelal worden verstuurd zijn niet echt de meest leuke. Deze zijn te leuk om eigenlijk te verzenden. Ik zou er een mooie collage van maken voor de kinderkamer of gewoon voor mijzelf.

Webshop tip 15: Eef Lillemor

Ben je gek op een kleurige kinderkamer dan vind ik bovenstaande helemaal geschikt. Ze zijn niet alleen lief, en ook gewoon mooi. Ze brengen ook wat vrolijkheid in de kinderkamer. Zelf hou ik van zwart-witte kinderkamer, of juist het tegenovergestelde. De super kleurige kamer. Geen te opvallende kleuren, maar zachte kleuren zoals bij Eef Lillemor.

Webshop tip 15: Eef Lillemor

Melamine bordjes kun je nooit genoeg als moeder van jonge kinderen. De meeste bordjes vliegen toch geregeld door de keuken. En natuurlijk is de vloer ook bekend terrein dit bord. Wij hebben er vele in ons bezit. Ook onze borden hebben al heel wat vloeren, trappen, banken etc gezien Deze kommen van melamine zijn geschikt voor de pap in de morgen. Mocht de pap en het bord op de grond belanden is er geen probleem. Gelukkig gaan dit type bordjes niet doormidden.

Op instagram en pinterest kom je de leukste ideeën tegen voor een nieuwe baby, peuter, kleuter kinderkamer. Heb je al oudere kinderen kijk ook even op pinterest! Je kan er genoeg vinden.

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.