Baby lifestyle Kids lifestyle Webshop tips

Webshop tip 14: Wolf en Wolkje

13 september 2015

16233132710_283426ba77_o

Bloggers en eigenaars van de leukste online winkel, dat zijn Britt en Tom. De woonblog van Britt en Tom lees ik vanaf het prille begin. Heb je inspiratie nodig voor je huis, dan zou ik even rondkijken op woonblog.be Kijk je mee naar hun webshop!

In 2012 bedachte Britt en Tom dat ze hun passie voor interieur met andere wilden. Vanuit Antwerpen bedachten ze site woonblog.be. Vanaf het begin was het een hit, en ik keek algauw mee op de site. Stiekem zat ik op mijn werk soms even te kijken voor inspiratie. Lekker meekijken in de mooiste kamers! Ben je ook nog eens katten fan, kijk dan zeker eens bij de categorie miauw. De meeste gekke en leuke interieur gadgets voor je kat.

En ik werd helemaal blij toen dit stel hun eigen webwinkel begon. Het begon klein, maar al gauw is de webshop een favorieten bij vele interieur fans. Wolf en Wolkje heeft alles voor de baby en kinderkamer. Ben je juist op zoek naar servies of spullen voor onderweg dan ben je ook hier aan het juiste adres. Je merkt het al, ik ben fan. De producten uit deze webshop passen zo in de kinderkamer van mijn zoon. Mijn zoon is inmiddels bijna 20 maanden, en ben druk bezig met een eventueel tweede verjaardag cadeau. Ik heb nog 4 maanden, maar je kan er nooit vroeg genoeg bij zijn. Mijn favorieten zijn tot nu toe de tipi tent, en de houten wandhaken van Noodoll.

c680x541

 1. Tipitent van Nobodinoz. Deze tipi tent komt rechtstreeks uit Spanje, en kan jaren mee als speeltent. Hij is er in verschillende kleuren en patronen te verkrijgen. Ik ben fan van dit zig zag patroon, maar er zijn genoeg patronen die misschien beter bij jouw kindje passen.
 2. Magnetisch krijtbord behangpapierIs jouw kindje ook gek op kleuren op de muur dan is dit de oplossing. Zodra wij een nieuwe kamer hebben ga ik een gedeelte van een muur bedekken met dit krijtbord papier. Lekker krijten en kleuren op de muur, maar toch haal je het er zo weer vanaf.
 3. Houten speelgoed auto van Kiko. Mijn zoon is een mega auto fan, en deze houten auto zou zeker niet misstaan in zijn kinderkamer. De auto kan ook nog een rijden. Zodra je hem naar achteren duwt, zorgt de terug trek motor dat hij naar voren rijdt.
 4. De pineapple lamp van het Franse- Spaanse merk Goodnight light. Superleuk voor de kinderkamer, maar stiekem ook heel leuk voor je eigen woonkamer. Geen probleem! Ik zet deze net zo graag in mijn kamer.
 5. Sonny Angel poppetjes uit Japan. Deze lieve poppetjes zijn te lief om te laten staan. Het poppetje kiest jouw en niet andersom. Zo is het elke keer een verrassing welke je dit keer gaat krijgen.
 6. Glas met dieren OMM designHeeft je kindje de leeftijd bereikt om zelf uit een glas te drinken, dan is dit een optie om mee te beginnen. Een glas is maar saai vind ik persoonlijk. Met dit glas is je karnemelk ( of melk) drinken een stuk leuker. Mijn mini man is nog iets te klein. Hij drinkt nog netjes uit een plastic beker. Deze vliegt redelijk vaak nog door de keuken heen.

Ken jij Wolf en Wolkje al ?

 

 

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  15 september 2015 at 12:29

  Ik kende het nog niet. Ik vind die Japanse poppetje zo schattig!

 • Reply
  Judith
  16 september 2015 at 07:45

  Ik vind het een hele mooie webshop met gave merken. Ik zou zo alle producten wel in m´n winkelwagentje gooien! X Judith

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.