Geen categorie

We zijn terug

1 augustus 2017

Na een afwezigheid van meerdere maanden zijn we dan toch eindelijk weer terug. Inmiddels is er een tweede mini man bij gekomen. En de lieverd is inmiddels 5 maanden. Samen met zijn grote broer en papa gaan weer een nieuw avontuur tegemoet. Vanaf vandaag komen er weer nieuwe artikelen online.

Tijdens mijn tweede zwangerschap had ik even wat behoefte aan rust en bloggen kwam op een heel klein pitje te staan. Ik blog voor de lol en de motivatie was compleet weg. Ik besloot dan ook om een tijdje met blog pensioen te gaan. Inmiddels heb ik weer meer zin om te gaan bloggen. Nu ben ik niet het type dat elke dag keurig om 6 uur een artikel heeft klaarstaan. Het kan een uur later of zelfs twee dagen later zijn. Met twee kids heb je het drukker dan ik ooit had gedacht.  Bloggen moet wel leuk blijven dus ik schrijf als ik echt inspiratie heb en niet omdat het moet. Hou je van koken voor je kids en heb je inspiratie nodig. Op cookingforkids.nl ga ik lekker weer koken en recepten verzinnen. Om een lang verhaal kort te maken, mijn pensioen is voorbij, we gaan weer bloggen!

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.