Kids lifestyle

Wandhaken en kapstokken

2 oktober 2015

c680x50333

Elke middag als je thuiskomt hang je meestal je jas netjes op. Maar onze kinderen kunnen daar nog lang niet bij. Des te leuker om eens te kijken naar echte leuke wandhaken en kapstokken voor kinderen. Kijk je mee naar de leukste?

Net als vele andere ouders denk je er niet zo snel over na, een kapstok of wandhaak voor je kind. Maar zodra ze wat ouder worden is het best handig. Zo kunnen ze zelf hun jas ophangen, en het staat ook nog een leuk. Maar wat moet je nu uitkiezen? En welke past bij jouw interieur? Wij zochten de grappigste.

PicMonkey Collagekapstok

Hou je van vrolijkheid en van kleur dan is de Woodland wandhaak/kapstok wel wat voor jou. Zo lief dat je kinderen met alle plezier hun jas willen ophangen ( dat hopen we dan maar). Ik ben zelf helemaal gek op deze wandhaak! Voordeel is ook nog dat hij zowel in de gang als de kinderkamer kan worden opgehangen. 5 haakjes dus er kan genoeg worden netjes worden opgehangen. Deze kun je vinden o.a op Etsy.

Ben je meer van het zwart- witte interieur dan is het monster wandhaak meer jou ding. Jouw monster heeft zo zijn eigen monster kaptok. Zo kunnen jassen, tassen, en natuurlijk alle andere rotzooi netjes door de monsters worden bewaakt. Ook deze wandhaak vond ik op Etsy. Wil je liever een wandhaak in kleur. Deze is in meerdere kleuren te verkrijgen.

PicMonkey Collagekapstokk

Van dezelfde verkoper op Etsy vond ik deze Moose wandhaak. Het gewei zijn de haken waaraan je alles kan ophangen. Modern, en net een beetje anders dan de standaard wandhaak. Ook deze is in meerdere kleren te verkrijgen. 9 om precies te zijn, en hierdoor is deze wandhaak geschikt voor zowel meiden als jongens.

De raket wandhaak is wat men noemt een retro coat hanger. Twee haakjes, maar het is wel heel leuk om er hiervan meerdere naast elkaar neer te hangen. Zo heb je een kleurige collectie aan wandhaken. Deze komt van Eina design, en zijn op Etsy te vinden.

PicMonkey Collagewandhaak

Het roze monster met een snor is perfect voor een meisjeskamer, of de gang. Lulu met haar te grote tanden en mini voeten maakt dit monstertje je gang een stuk vrolijker. Persoonlijk vind ik alle wandhaken te leuk, maar dit monstertje is net iets specialer voor mij.

Het andere paarse monstertje George is net zo grappig als het roze monster. Noiky design komt ook uit Israel, en ook bij deze Etsy Winkel kom je grappige wandhaken tegen. Bovenstaande zijn deze meer voor de kinderkamer dan voor de gang. Maar voor de gang kan het natuurlijk ook best.

Binnenkort ga ik zelf ook eens een mooie wandhaak zoeken voor de jassen van mijn zoon. Keuze genoeg!

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    6 oktober 2015 at 11:21

    Wat een superleuke wandhaken zeg! Vooral die poppetjes vind ik leuk. Dat motiveert kinderen vast om hun jas goed op te hangen.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.