Baby lifestyle

Video geboortekaartjes van babygreets

29 maart 2015

Baby Greets

Een geboortekaartje uitkiezen is niet altijd makkelijk. Net die ene kaart vinden die perfect is voor jouw baby. Maar onlangs maakten we kennis met Babygreets . Bij Baby Greets kan je heel makkelijk een video geboortekaartje bestellen. Een super leuk concept!

Geboortekaartjes uitkiezen is best moeilijk! Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Ook wij hebben heel wat weken gezocht en gezocht naar de juiste kaart. Kaartjes kun je online bestellen, maar ook ouderwets door een boek bladeren bij een drukker is mogelijk.  2 weken voor de uitgerekende datum waren wij eruit. Een geboortekaartje met Winnie the Pooh die wij online hebben besteld. En wat wil het toeval, Winnie is nu zijn favoriete knuffel.

Video geboortekaartjes

Maar tegenwoordig is er meer mogelijk, en afgelopen week kwamen wij in contact met de video geboortekaartjes van Baby Greets. Helemaal van deze tijd, want wie heeft er nou niet facebook, instagram of twitter. De makers van deze originele kaartjes zijn Ekaterina (illustrator) en Peter (animator). Zij wilde net als vele mama’s en papa’s  een leuke en aparte kaart voor hun zoon. En zo ontstond de video geboortekaart. Een kaart die ik best voor mijn kleine man had willen gebruiken.

De kaarten zijn geheel naar wens te maken, en zijn beschikbaar voor kleine baby jongens, meiden en niet te vergeten tweelingen.

Mijn favoriet voor baby jongens  is de bovenstaande. In de trein onderweg naar je nieuwe huis, en de ontvangers krijgen alle informatie over de kleine man.

Hoe bestel je een video geboortekaart:

 • Je bestelt je favoriete kaartje, en je ontvangt direct een link naar een pagina waar je alle gegevens in kan voeren.
 • Het uiterlijk, teksten en huidskleur van de ouders en het kindje zijn ook aan te passen.
 • 1 a 2 dagen na de bestelling ontvang je een digitaal mp4 filmpje in je e-mail met het video geboortekaartje.
 • Nadat de bestelling is geplaatst krijg je ook nog een Full HD DVD  toegestuurd. Zo kun je hem thuis afspelen in de DVD speler. Een mooie herinnering voor later.
 • Na ontvangst is het mogelijk om het filmpje naar vrienden en familie te zenden. Natuurlijk kun je het filmpje ook op je facebook of instagram plaatsen.

Wil je ook een papieren kaartje meesturen, dat is gewoon mogelijk! Zo vergeet je niemand, en krijgt iedereen een mooie en unieke video geboortekaart.

Heb je nog vragen? Kijk dan even op de facebook pagina van Baby Greets voor meer informatie.

Ben jij al bekend met de video geboortekaart?

 

Dit is een gesponsord artikel

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  31 maart 2015 at 12:12

  Ik kende het niet, en heb nooit zo’n zin om video’s te bekijken. Ik zou er zelf dus geen gebruik van maken denk ik.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.