Boeken

Vaderdag cadeau tip: Het vadersboek

21 juni 2015

Het vadersboek

Het is vaderdag, en daarom zetten we vandaag papa’s in het zonnetje. Voor alle papa’s hebben we vandaag een cadeau tip: Het vadersboek. Heb je niets gekocht, dat geeft niet! Dit boek is altijd leuk om te geven. Een opvoed boek maar dan net even anders.

Papa’s, opa’s of een ander vader figuur zijn belangrijk in het leven van een kind. Voor de nieuwe papa is er nu ook een boek dat met wat humor advies geeft. Voor een nieuwe vader kan het even wennen zijn zodra de baby er eenmaal is. Als vrouw heb je 9 maanden een mini mensje meegedragen, en ben je eigenlijk redelijk gewend aan je baby. Gerard Janssen bedacht daarom speciaal voor vaders het vadersboek. Als vader van 3 kinderen heeft hij de ervaring om met wat humor de nieuwe vaders een beetje te helpen. Hoe maak je indruk op je kind, en ben je de stoerste vader uit de straat

Het vadersboek 

Het vadersboek is eens wat anders dan de serieuze boeken die je normaal op de boekenplanken ziet staan. Uiteraard worden er serieuze zaken besproken die een nieuw licht werpen op het vaderschap.  Deze worden ook nog een ondersteund door wetenschappelijke resultaten. Veel leuker zijn de workshops die Gerard Janssen je geeft zoals: Hoe gooi ik mij kind het beste in de lucht, en hoe maak je het beste kussengevecht. Heb je als vader juist wat tips en wijze woorden nodig, dan kan ook. Het boek bevat grappige lijsten wat je moet doen als je bijvoorbeeld even alleen bent met de baby. Een ideaal cadeau voor de man die zijn eerste kind gaat krijgen, of net vader is geworden. Gerard Janssen heeft o.a het zwangerschaps boek voor mannen en vrouwen geschreven boeken op zijn naam staan die net zoveel humor bevatten als dit boek. Citaat uit interview van Gerard Janssen bij uitgeverij Snor:  Gerard: ‘Een zwangerschapsboek voor vrouwen! En dan met name voor vrouwen die graag iets meer willen begrijpen van een zwangerschap dan dat het een ‘wonder’ is. Vrouwen die niet alleen geïnteresseerd zijn in mensen-mensen, maar ook in dingetjes en mechaniekjes en die willen weten hoe het allemaal werkt, zo’n zwangerschap. En die om zichzelf kunnen lachen, want laten we eerlijk zijn: zwangere vrouwen kunnen het zichzelf, maar ook hun mannen, aardig lastig maken.’ Bij uitgeverij Snor zijn er meer van dit soort boeken te vinden. Na alle informatie te hebben gelezen ben ik fan!

Het vadersboek

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    23 juni 2015 at 10:30

    Ik vind het boek er erg leuk uit zien, en humoristisch ook. Zeker een aanwinst!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.