Kids lifestyle

Studio Roof kartonnen huisjes

14 maart 2016

Studio Roof kartonnen huisjes

Mama’s zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen voor hun mini me’s. Kleding, kinderkamer decor of juist iets leuks om mee te spelen. Dat laatste vond ik toevallig bij Studio Roof. Iets wat ik nog niet eerder tegenkwam, maar wat wel heel leuk is. Kartonnen huisjes om mee te spelen.

Ik vind niets zo leuk dan mijn zoon lekker zien spelen. Hij kan heerlijk spelen met zijn garage, tent en de vele auto’s. Hoe fijn is het dan dat er ook iets is gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar die ook huis willen spelen. Kinderen doen graag volwassenen na, en met een kartonnen huisje kan dit ook. Via Pinterest kwam ik Studio Roof tegen. Het Studio Roof team bestaat uit Romy en Ilya en hun 3 kinderen. Ze willen via hun producten de schoonheid van de kinderlijkheid laten zien. Want geef toe, de onschuld en fantasie die kinderen nog hebben is fantastisch. Daar kunnen wij als volwassenen nog wat van leren.

Studio Roof kartonnen huisjes

Het meest bekende kartonnen huisje is de Casa Cabana in wit. Dit huisje heb je misschien wel eens voorbij zien komen op de verschillende social media, en de bladen. Het huis is van gerecycled karton, heeft 7 ramen en spionage kijkgaatjes. De huisjes zijn allemaal vanaf 3 jaar. Ik zie het al helemaal voor mij, samen met mijn zoon dit huisje mooi maken. In de kleuren die mijn zoon mooi zal vinden.Voor kinderen onder de 3 zal het eerder een scheur festijn worden. Mijn zoon is net 2, en alles wat hij kapot kan maken dat is helemaal leuk. Vooral alles van papier. Deze mama moet nog even wachten met dit huisje.

Studio Roof kartonnen huisjes

Wil je een huisje dat als iets is versierd. dan kan dat ook. Met een boom, konijn of kat is het huisje al gelijk wat vrolijker. Ik zou toch iets eerder gaan voor het witte huisje. Zo kun je helemaal zelf je fantasie laten gaan. Zo is het gelijk je kindje zijn eigen huisje. Ik ben geen ster in het tekenen, dus daar zou ik oma voor laten komen 🙂

Studio Roof kartonnen huisjes

De mobile homes vind ik ook wel heel lief, en heel leuk om ook samen creatief te zijn. Natuurlijk zou je deze huisjes ook zelf kunnen bouwen, maar niet iedereen is zo goed met karton. Voor die mensen is dit misschien wel een optie. Ik ga ook eens kijken of ik zelf een kartonnen doos kan ombouwen tot een huisje. Je weet het nooit, misschien schuilt er wel een talent in mij. En anders kijk ik volgend jaar nog even bij de Roof huisjes.

 • Reply
  Nathalie
  15 maart 2016 at 06:57

  Wij hebben hem wit gelaten en we hebben ze kleine versie ook. 🙂 Heel leuk om in de spelen!

  • Reply
   Mendy
   15 maart 2016 at 12:17

   Wil ze ook graag nemen voor mijn zoon. Ik wacht nog even. Hij is in zijn, ik maak alles kapot fase nog niet voorbij. Vooral scheuren😄 Volgend jaar als hij 3 is wil ik deze graag in zijn nieuwe kamer zetten

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  15 maart 2016 at 13:12

  Wauw die blauwe versie met de vlinders is werkelijk prachtig!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.