Baby lifestyle

My Stokke wishlist

26 november 2015

TEASER_Wishlist_Xmas15_470x300

Wij zijn blij, blij, blij! Stokke heeft weer een te gekke wedstrijd op hun site. Zoals te lezen in dit artikel van 17 november 2014 is mijn zoon gedragen in een Stokke carrier. Daarbij komt ook nog eens dat hij al 22 maanden in zijn Stokke bedje slaapt. Overduidelijk dus, wij zijn fan. Kijk je mee naar de wedstrijd My Stokke wishlist.

Tijdens mijn zwangerschap mocht ik van mijn ouders een bedje voor mijn baby uitzoeken. Na het internet uitgebreid te hebben doorzocht kwamen we terecht bij Stokke. Al snel was het duidelijk dat dit de Stokke Sleepi Mini zou worden. Deze is inmiddels uitgebreid, en mijn kleine man slaapt nu heerlijk in zijn Stokke Sleepi bed. Voor ons is dit bedje perfect gebleken! Tijdens de moeilijke slaapjes was het mogelijk om de wieg heen en weer bewegen waardoor onze zoon gelijk weer sliep. Dit bed op wieltjes bleek een goede match met ons te zijn. Dit bedje kan nog jaren mee! Nu is Stokke niet goedkoop, maar wij vonden dit bed en de carrier zo leuk dat we dit geld ervoor over hadden. Maar voor de vrouw die al keer op keer op de website heeft gekeken, en niet weet wat te kiezen is er de oplossing.

My Stokke Wishlist

Stokke heeft dit jaar weer de My Stokke wishlist bedacht. Niet gek natuurlijk! Meedoen is voor iedereen mogelijk, dus lees snel mee hoe je mee kan doen. Wie weet win jij wel je gehele verlanglijstje van je Stokke wishlist. Snuffel eens goed rond op de Stokke website. Kom je iets tegen wat je graag zou willen winnen, klik dan op het hart icoontje. Hierdoor creër je een verlanglijst. Weet je zeker dat alles erop staat! Deel het op facebook en dan is het afwachten geblazen. Vanaf 25 november tot 16 december word er elke week 1 winnaar gekozen. De prijs is €3000 aan producten van Stokke.

Mijn favorieten

Zoals iedereen heb ik ook mijn favorieten. De Stokke Scoot en de Stokke Xplory zijn de favoriet wat betreft de kinderwagens. De Stokke stoel is dan weer helemaal geschikt voor als je kindje wat ouder is. De favoriet van vele ouders is de nieuwe Stokke Home. Een concept dat je kindje veilig een huisje/bed bied van 0 jaar tot heel wat jaartjes ouder. Ben je zwanger of een nieuwe mama, kijk gerust rond, en doe mee. Wie weet win jij de prachtige producten van Stokke.

Ben jij bekend met Stokke?

 

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    27 november 2015 at 13:40

    Ik ken Stokke vooral vanwege hun klassieke kinderstoel.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.