Kids lifestyle

Stoere kinderkamer accessoires

31 mei 2015

Stoere kinderkamer accessoiresMijn zoon is een echte mini Bob de Bouwer, en ik weet nu al dat hij gek zal zijn op de stoere kinderkamer accessoires. Maar waar moet je nu naar zoeken, en welke accessoires zijn ook daadwerkelijk leuk? Wij hebben de stoerste kinderkamer accessoires voor je gevonden.

Voor de stoere jongen, maar ook de stoere dames hebben we de echte mooiste kinderkamer accessoires uitgezocht. Mijn zoon heeft nog een echte babykamer, maar dat zal snel veranderen. Als toekomstige 2 jarige wil je natuurlijk een stoere jongens kamer.

c600x477 (2)

  1. Opbergzak van carlijnQ. Alle troep van je kleintje is zo verdwenen in deze 80 cm grote opbergzak. Duplo, megablokken en alle knuffels zijn in een handomdraai van de vloer af.
  2. Speelgoedkist buffel voor de rommel die je even kwijt moet. Deze speelgoedkist kan dienen als opslag voor speelgoed in de kinderkamer, maar ook de woonkamer.
  3. Lego skelet hoofd. Voor elke stoer kindje is dit wel een hele leuke, griezelige doodshoofd. Om spullen in op te bergen, of als decoratie op je kinderkamer.
  4. Indian Panda kussenHandgemaakt, heerlijk zacht, en lekker om tegen aan te zitten.  Dit kussen van ontwerper Minimel is perfect voor decoratie in de kinderkamer.
  5. Houten Cubebot NinjaZoals omschreven op de site van Pip and Sox: From out of Cubebot’s shadowed past come the two newest additions to the collection: Black and White Ninjabots. Either cloaked in darkness, or bathed in light. De Cubebot is geschikt voor iets oudere kinderen, en een mooie decoratie voor de jongere kinderkamer.
  6. Bear with his honey muur sticker. Elke kinderkamer muur heeft iets orgineels nodig. Deze muursticker zorgt daar zeker voor! “This bear is extremely happy !  He is eating all the lovely honey around him and he is wearing his favourite patterned jumper” Zeker weten dat deze beer op de muur helemaal tot zijn recht komt.

6 stoere kinderkamer accessoires waarvan ik in ieder geval heel blij van kan worden.

Wat is jouw favoriete kinderkamer decoratie?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.