Baby Fashion Kids Fashion

Sproet en Sprout zomer/lente 2016

26 maart 2016

Sproet en Sprout zomer/lente 2016

De zomer komt eraan! Over een paar maanden natuurlijk pas. Ik kan mij nu al verheugen op het warme weer. Dit koude weer is genoeg geweest. Sproet en Sprout heeft ook aan de zomer gedacht, en de nieuwe collectie is sinds een paar weken bekend. Ik heb de nieuwe kleding eens goed bekeken, en hij is leuk!

Sproet en Sprout staat bekend om de monochrome kledingstukken. En deze zomer is het ook niet anders. De nieuwe tropical storm collectie doet vermoeden dat je felgeel en roze kan verwachten. Maar als je dat zoekt, dan moet je niet bij Sproet en Sprout zijn. De zomer is gearriveerd bij dit merk, en hoe!

Je zou denken dat juist vol met kleur moet zijn, maar dit merk laat zien dat je ook anders kan zijn. Het tropische thema van de zomer/lente collectie is terug te vinden in de prints. De prints vind je op elk item weer terug, en is zeker niet saai.

Sproet en Sprout zomer/lente 2016

De bananen vliegen je om de oren. De bananen print kom je niet alleen tegen op de shirtjes, maar ook op de slab zie je banaan gezellig terugkomen. Je eigen monkey kan ook gewoon een bananen jurk dragen. Zo zie je maar dat je felle kleuren niet altijd nodig zijn om de boel op te vrolijken.

Sproet en Sprout zomer/lente 2016

Voordeel is dat je lekker kan mixen en matchen met de kleding van Sproet en Sprout. Ben je toch fan van iets fleurigs in de zomer, match het met een monochrome item en je kindje ziet er gelijk heel leuk uit. Je kan zelf geheel je eigen draai aan de monochrome look geven. Mijn zoon kan de monochrome look hebben, maar soms staat een kleurtje hem net zo leuk. Hoewel mijn zoon dan wel de zachtere kleuren draagt. Deze mama is geen voorstander van de neon kleuren bij mini man.

Sproet en Sprout zomer/lente 2016

De mega favoriet van vandaag is dan toch het badpakje. Hoe leuk is dit!. Ik heb geen dochter, maar mocht dit wel zo zijn dan wist ik zeker dat deze in de zomer kleding kast zou hangen. Mijn zoon kan helaas geen kleding meer aan van dit merk. Hij is een beetje te lang met zij 2 jaar en 2 maanden. Gelukkig zijn er nog vele leuke monochrome merken, maar jammer is het wel. Is jouw kindje nog nog niet in maat 98, dan is deze zwart-wit look wel wat voor jou.

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    29 maart 2016 at 09:33

    Mooie outfits allemaal. Het valt me op dat de stijl niet kinderlijk is.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.