Kids lifestyle

Spring in een regenplas met de leukste regenlaarzen

14 juli 2015

RegenlaarzenHet is alweer dinsdag, en helaas is het vandaag een regenachtige saaie dag. Voor vandaag hebben we dan ook gekozen voor de leukste regenlaarzen. Laarzen die elk kind maar wat graag wil showen. Je zoon/dochter wil hoe dan ook vandaag best naar buiten. Lekker stampen in de regenplassen! Vandaag 6 regenlaarzen voor een regenachtige zomerdag.

Volwassene zitten graag binnen met de regen. Kinderen vinden de regen niet eens echt erg. Lekker in de regenplassen stampen! Of er door heen rennen is ook heel erg leuk.

c680x471 (1)

 • French & Soda lage regenlaarzen. Lage laarzen kom je niet veel tegen. Des te leuker dat je mini man/meid deze draagt. De laars is verkrijgbaar in 3 kleuren, en vanaf maat 24. Springen in een regenplas is met deze laars niet echt mogelijk. De laars zit zo vol met regenwater.
 • Rode Jip en Janneke laarzen. Laarzen die bijna iedereen wel kent of ook heeft gedragen. Online alleen in het rood te verkrijgen, maar in de winkel is geel ook beschikbaar.
 • Roze Bergstein laarzen. Echte meiden regenlaarzen geschikt voor elke seizoen. Je kindje kan zo elke regenplas inspringen. Droge voeten gegarandeerd!
 • Brandweerman regenlaarzen die je kindje superstoer maakt. De laarzen zijn o.a te verkrijgen als dinosaurus, piraten, prinses en vlinder. Te verkrijgen vanaf 20 t/m maat 29.
 • Havaianas regenlaarzen. Bij Havaianas denk je aan slippers en niet aan regenlaarzen. Voor volwassenen en kinderen zijn er dan toch regenlaarzen te verkrijgen. Door deze vrolijke regenlaars in 6 verschillende kleuren worden regenachtige dagen een stuk leuker.
 • Gele laarzen van Hunter die de regenachtige dag weet wat zonniger maakt. Website van Hunter: De orthopedisch verantwoorde zool zorgt ervoor dat kleine voetjes goed worden verzorgd, enkels worden ondersteund en zelfs de knie-hoogte is ontworpen om tegemoet te komen aan de verscheidenheid van hoogtes onder de kinderen.

6 Regenlaarzen die de regenachtige dagen weer wat gezelliger maken.

Welke regenlaarzen draagt jouw kindje?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  14 juli 2015 at 10:40

  Wauw die bovenste vind ik echt geweldig. Die trek je voor je plezier aan. Wij hebben hier van die saaie legergroene laarzen.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.