Kids lifestyle

Sinterklaas voorleesboeken tot €15

24 november 2015

c400x339

Sinterklaas is weer in het land! Kinderen in de Benelux zijn weer blij en nerveus. We kijken met zijn allen weer het sinterklaas journaal, en ik kijk ook gewoon lekker mee. Hoe leuk is het als je ook nog eens over sinterklaas kan voorlezen. We hebben de leukste boeken tot 15 euro voor je gevonden.

Sinterklaas is jarig, oh wat zijn we blij. Voor de meeste kinderen zijn het spannende dagen. Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is gaat het echte feest beginnen. Om je kind een beetje voor te bereiden op sinterklaas, hebben we op lunaluna alvast de leukste voorlees boeken gevonden. Lees gauw met ons mee!

Sinterklaas voorleesboeken tot €15

  1. Een pakje voor piet van Vivian den Hollander. Dit boek is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar heb je jongere kinderen dan is het ook een prima boek. Verhaal: het is bijna vijf december en Fien gaat samen met haar moeder naar de intocht van Sinterklaas kijken. Plots waait haar tekening voor Sint weg! Ze rent er gauw achteraan. Maar wanneer ze de tekening te pakken heeft gekregen, ziet ze haar moeder nergens meer.
  2. Aadje piraatje en de stoomboot van sinterklaas. Geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. Aadje piraatje bevaart in dit speciale miniboekje nog steeds de wereldzeeën op het piratenschip van zijn vader. Maar dan komt er een wel heel bijzondere boot langszij: de stoomboot van Sinterklaas. 
  3. Sinterklaas van Charlotte DematonsHet zoek en leesboek is geschreven voor kinderen vanaf 4 jaar. Wie weet er niet wie Sinterklaas is? Iederéén toch zeker? O ja? Weet je dan ook waar hij woont, hoe zijn kamer eruit ziet, hoeveel Pieten hij heeft? Weet je wie al die cadeautjes maken, hoe dat gaat met die boot en met de pakjes door de schoorsteen?
  4. Jip en Janneke, Sinterklaas komtWie kent ze niet, Jip en Janneke. Dit boek is de favoriet van alle sinterklaas boeken. Wie houd nou niet van deze twee lieve kleuters! Sinterklaas komt! Jip en Janneke kunnen niet langer wachten. Maar dan komt Sinterklaas eindelijk écht bij ze op bezoek en worden Jip en Janneke beloond met de allermooiste cadeaus.
  5. Zwarte piet in 7 dagenHoe moeilijk is het nou eigenlijk om zwarte piet te worden? Dit boek maakt het helemaal duidelijk. Eén Pietje ziet een beetje op tegen al dat werk: Piko. Hij is nieuw en heeft maar zeven dagen de tijd om een echte Zwarte Piet te worden. Want alleen dan mag hij met de stoomboot mee.
  6. Sinterklaas en de arme kindertjes van Herman FinkersSinterklaas slaat niemand over, ook 9 arme kindertjes niet. Het gebeurde allemaal op een sinterklaasavond, lang, heel lang geleden. Zo begint het sinterklaassprookje van Herman Finkers. Een verhaal voor kinderen én volwassenen over de ontmoeting van Sinterklaas met negen arme kindertjes

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.