Baby lifestyle Kids lifestyle

Sint cadeautjes voor mini mannen

19 november 2014

124243365

Sinterklaas is weer in het land! Schoenen worden weer door de meeste kinderen klaargezet. Mijn kleine man is nu nog iets te klein ( helaas), maar toch een lijst ter inspiratie.

Sinterklaas is jarig , oh wat is dat fijn en dus voor de mini mannen een cadeau waar hij vast blij mee zal zijn. Van goedkoop naar iets duurder, maar allemaal te leuk om niet even naar te kijken. Sinterklaas cadeautjes voor mini mannen.

c600x508

 

7 dingen waar ik blij van kan worden en die zeker niet misstaan in een mini mannen kinderkamer.

 1. Simon, de liefste van alle egels. Twee vriendjes en een rammelaar voor de prijs van één! De rammelaars zijn makkelijk vast te hechten en is voor kindjes vanaf 3 maanden.
 2. Houten raket voor kinderen vanaf 18 maanden. Houten speelgoed is mooi en daarbij zijn er ook nog eens geen chemishe stoffen in verwerkt. Mijn mini man is nog te jong voor deze houten raket, maar mooi is hij wel.
 3. Happy Horse knuffelkonijn Ruby van zacht pluche en gebreide stof in vrolijke kleuren. De zachte knuffel heeft een vriendelijk geborduurd gezicht en een oranje sjaal om.
 4. De Wishbonebike is een houten 3-in-1 loopfiets die meegroeit met je kind. Voor kinderen vanaf 1 jaar wordt de Wishbonebike als driewieler gebruikt. Daarna, als kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Wishbonebike aangepast worden tot een stoere loopfiets door heel simpel de achteras uit het frame te halen en de 2 achterwielen te vervangen voor 1 wiel.
 5. Piraten Tattoos voor echte stoere jongens. Stoere piraten tattoos voor kinderen, ze zijn niet giftig en milieuvriendelijk want vervaardigd uit niet toxische inkt. Een setje van 10 verschillende tattoos.
 6. Tipi tent van Nobobinoz om urenlang indiaantje te spelen! Ideaal om met 3 kindjes in te spelen. Dit is iets wat ik dus heel graag had willen hebben toen ik klein was. Gewoon een tent in je huis hebben is natuurlijk heel stoer!
 7. Albert, de koning van het circus!  Een activiteiten spiegel die knistert, rammelt en een afneembare spiegel bevat. Met de touwtjes op zijn rug kan je hem vastmaken aan het bed, het park of in de auto. Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden

7 cadeaus die mini mannen vast heel leuk vinden voor sinterklaas. Mijn favoriet is toch de wishbone bike die wel heel leuk is om te geven voor sinterklaas of misschien voor een eerste verjaardag.

Heb jij al cadeautjes gekocht voor je mini man?

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.