Baby lifestyle Kids lifestyle

Sint cadeautjes voor mini meiden

23 november 2014
124720888

Sinterklaas is nu een paar dagen in Nederland en kinderen overal zijn hun lijstjes voor 5 december aan het opstellen. Van goedkoop naar duur, maar allemaal leuke cadeautjes die het kijken waard zijn. Sint cadeautjes voor mini meiden.

5 december is nog maar een paar weken van ons vandaan en de mini meiden zijn ook druk bezig met hun cadeau lijsten. De ene lijst nog langer dan de andere, dus dan toch maar een lijstje ter inspiratie.


 Sint cadeautjes voor mini meiden

 

7 dingen waar ik blij van kan worden en die zeker niet misstaan in een mini meiden kamer

 1. Tipi speeltent om gezellig met andere kinderen uren speelplezier te hebben. De stof is bedrukt met niet-toxische inkt, dus helemaal veilig voor je kindje.
 2. Activiteiten speeltje die dankzij zijn handige velcro-lus heel makkelijk te gebruiken voor verschillende doeleinden (maxi-cosi of wandelwagen).
 3. Ladybug backpack is ideaal voor de kleine dame die naar school of het kinderdagverblijf gaat. Extra zijvakken en een voorvak waardoor er genoeg ruimte is om alles mee te nemen. Deze backpacks vind ik dus helemaal geweldig. Uiteraard zal ik meer een jongens rugzakje kopen, maar met dit type rugzakje zie ik mijn mini man al lopen aan mijn hand.
 4. Poppenhuis van Le Toy VanEen roze poppenhuis inclusief alle meubilair die niet misstaat in een meisjeskamer.
 5. Rode duwkar met witte stippen voor de allereerste stapjes. Baby’s leren lopen terwijl ze hun duwkar rondduwen, en zo op hun gemak kunnen spelen en leren. Houten speelgoed is helemaal mijn ding. Ik weet zeker dat een houten duwkar ook in het baby arsenaal in onze woonkamer zal komen te staan. Opa en oma hebben vast een hele leuke verassing voor zijn eerste verjaardag over anderhalve maand.
 6. De wheely bug mouse waarvan de kleine versie geschikt is voor kinderen vanaf 1 t/m 4 jaar, de grote versie voor kinderen vanaf 2,5 t/m 5 jaar. De wheelybugs zijn mijn favoriet. Deze is we heel leuk, maar de lieveheersbeestje wheelybug staat ook hoog op mijn verlanglijstje.
 7. Puzzel/magnetisch visspel ‘les woodours, een puzzel en magnetisch visspel in 1. Kinderen stimuleren met deze puzzel hun oog- handcoördinatie terwijl ze ook nog eens veel plezier.

7 cadeautjes die kinderen heel veel plezier zal brengen, maar waar sinterklaas ook vast heel blij mee zal zijn.

Hebben jullie al cadeautjes gekocht?

 • Reply
  Sonja
  24 november 2014 at 08:08

  Geweldig die loopmuis! Nog alleen net wat te groot voor mijn ukken 🙂

 • Reply
  Daantje
  24 november 2014 at 12:45

  Ons zoontje heeft een wheelybug voor zijn verjaardag gekregen, echt enorm leuk ding!

  Voor sinterklaas maken wij het niet te duur. Ik kreeg van iemand de tip om 4 cadeautjes te kopen met de volgende stelregel: something they want, something they need, something too eat and something too read. Dus die houden wij aan 😉 (Al geeft ons zoontje nog niet echt aan wat ie wil, maargoed 😛 )

 • Reply
  Admin
  24 november 2014 at 13:00

  Vind de wheely bug ook super leuk, maar ben ook gek op de wishbone bike. Er is zoveel leuks te vinden, en dan is onze kleine ook nog jarig in januari. Cadeau shopppen genoeg voor ons

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.