Kids lifestyle

Schoolplaten voor de kinderkamer muur

11 januari 2016

full346590199

Ken je ze nog? De ouderwetse schoolplaten die op de lagere school aan de muur hingen. Ik nog wel, en nu achteraf besef je pas hoe leuk ze eigenlijk waren. Dat ze ook heel leuk op de kinderkamer staan blijkt nu ook wel. Ik heb er meerdere gevonden. Kijk je mee!

Schoolplaten waren tijdens je schoolperiode natuurlijk vreselijk oudbollig. Tegenwoordig zijn dat helemaal niet meer. De echte oude vintage schoolplaten kun je bij een goede antiquair kopen. Maar gelukkig heb je ook nep vintage schoolplaten. Leuk voor op je eigen kamer of interieur, maar ook leuk voor op de kinderkamer. Creëer een huiswerkhoekje of speelruimte en de saaie hoek in de kinderkamer is stukken leuker om te zien. Zelf vind ik ze heel leuk. Ik zou dolgraag een echte vintage schoolplaat aan de muur van mijn kamer hebben. Voorlopig hebben we de schoolplaten die ik heel geschikt vindt voor de kinderkamer.

PicMonkey Collageposter

De snoep schoolplaat is dan toch echt we de meest unieke die ik ooit heb gezien. Is je kind een snoep fan, dan is deze schoolplaat te lekker om niet aan de muur te hangen. Zo kun je de hele dag staren naar snoep. Mama ook zonder aan te komen ( yeah). De vlinders is daarenentegen heel mooi. De natuurliefhebber kan hier vast van genieten.

PicMonkey Collagepop

Ben je meer het wiskundige genie, dan is de reken schoolplaat perfect. Deze plaat is heel gezellig oudbollig. Op de poster is alles op de juiste manier geschreven. Niet zoals ik schrijf! Mijn prachtige handschrift lijkt hier geheel niet op. De schelpen is mijn favoriet. Je kind kan zo de schelpen van de strand vakantie eens grondig bestuderen. Welke is nou welke?

PicMonkey Collagedino

Voor de echte dino fan is de dino schoolplaat een musthave. Niet alleen heel handig, maar ook heel stoer. Zo leert je kind meer over dinosaurussen, en is de huiswerk plek niet meer zo’n probleem. Wij hebben hier in huis een mega auto fan. Alles wat wielen heeft is super. Het gaat zelfs zo ver dat er altijd auto’s mee naar bed gaan. Zonder auto’s kan mijn zoon dan ook niet. Deze werktuigen poster zal dan ook in de toekomst vast en zeker op zijn kamer hangen.

Deze schoolplaat zijn o.a te verkrijgen bij GoedinstijlKinderkamerinstijl, Kekootje, Itsmadeby en Grasonderjevoeten

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    12 januari 2016 at 11:24

    Ik vind ze prachtig. Ik ga eens even kijken hoeveel zo’n plaat kost.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.