Kids lifestyle

Ruim je rommel op!

11 april 2015

Ruim je rommel op!

Pic credits 3sprouts

Je kinderen hebben heel wat speelgoed, maar wat doe je ermee? Elk avond ruim je alles op, en het staat heel ongezellig in een speelhoek van de kamer. Dat kan anders! Mooie opbergsystemen genoeg en vandaag de leukste 6 van het moment.

Ook wij hebben inmiddels een heel arsenaal aan speelgoed, en elke avond zijn we aan het opruimen. Nu onze zoon nog klein is kan hij natuurlijk nog niet echt meehelpen. Maar het is wel handig om al het speelgoed in 1 of 2 opbergboxen te hebben. Ruim je rommel op !

opbergen

 

  1. Ferm living opbergmandVoor de liefhebbers van zwart- wit decoratie is deze opbergmand perfect. Zet de opbergmand in de hoek van de kamer, en je woonkamer is weer blokkenvrij.
  2. Nobodinoz sterren opbergmandEen ruime opbergmand die groot genoeg is voor flink wat lego en duplo. Maar een hele lading poppen en knuffels passen er ook prima in.
  3. Silly U opbergboxDeze opbergbox is onze favoriet van de 6 opbergmanden/boxen. Ideaal voor de echte meiden kamer. Aan het einde van de dag kan alles netjes worden opgeborgen.
  4. Olli + Jeu Jeu opbergmand. Deze manden zijn wel heel leuk, en staan leuk in zowel een meiden als een jongenskamer.
  5. Sebra village boy opbergmandOpbergmand voor een echte jongenskamer, maar voor meiden is hij net zo leuk.
  6. Speelgoedkist olifant. Wij zijn in het bezit van de 3sprouts wasmand, en de kwaliteit is ontzettend goed. Aan de bovenkant zitten twee hengsels zodat de opbergmand naar alle kamers kan worden meegenomen.

Heb jij ook een opbergmand voor het speelgoed van je kinderen?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.