Kids lifestyle

Review: Disney Cars Rosti Mepal

14 augustus 2015

Zoals jullie eerder in dit artikel konden lezen is mijn zoon een mega auto fan. Perfect dus dat er ook een Disney Cars lunchbox te verkrijgen is bij Rosti Mepal. Zo heeft mijn kleine man niet alleen eten en drinken bij zich, maar ook zijn geliefde auto’s.

Voorheen gebruikte ik voor onze mini man altijd plastic zakjes om zijn boterhammetjes in te vervoeren. Onhandig en niet echt milieu vriendelijk. Dat kan toch makkelijker! In mijn jeugd kreeg ik ook al bekers en lunchboxen mee naar school. Gelukkig bestaat er dan Rosti Mepal. Wij ( ik en mijn zoon) besloten de Disney Cars lunch set uit te proberen. Deze set is geschikt voor schoolgaande kinderen. Maar wat blijkt, een kleine dreumes is er ook helemaal gek op.

IMG_7030

De lunch box set bestaat uit een lunchtrommel, schoolbeker en een  pop-up beker (drinkfles met tuit). Op alle drie producten zijn de Disney Cars karakters terug te vinden. Mijn mini man gaat uiteraard nog niet naar school, maar de broodtrommel kan we degelijk worden gebruikt. De dierentuin, kinderboerderij zijn hele goede plekken om de lunchtrommel te gebruiken. Zo blijven zijn boterhammen lekker vers. En stiekem doen we die van ons er ook bij. Ruimte genoeg! De kleine man is tot nu toe vooral fan van de fles met tuit. Op de bank wat water drinken met zijn auto beker is heel erg fijn. Je hele lunch pakket bij je houden en bewonderen is natuurlijk ook heel erg leuk.

IMG_7038

De trommel en bekers sluiten goed af. Hierdoor ontstaat er geen lek gevaar in je tas. Voor kindjes zijn de producten ook makkelijk te gebruiken. Mijn zoon heeft de bekers inmiddels door. Hij is nog iets te klein voor de echte grote jongens beker, maar oefening baart kunst. De tuitbeker daarentegen is voor hem perfect. De broodtrommel is nu nog mama’s terrein, maar dat zal best snel veranderen. De lunchbox is ook perfect om wat extra fruit mee te nemen tijdens de trein of auto reis. Zo is het fruit niet geplet onder in je tas. Voor ons is deze lunchset ideaal voor het dagje weg. De tuitbeker gebruiken we nu al elke dag om gezellig wat water uit te drinken.

Rosti Mepal heeft niet alleen handige producten voor schoolgaande kinderen, maar ook leuke producten voor de echte koks onder ons. Is je kindje nog een dreumes dan hebben ze ook heel leuk kinderservies.

Wat gebruik jij om het eten van je kindje in mee te nemen voor een dagje buiten de deur?

Deze review kwam mede tot stand door het ontvangen van een reviewexemplaar van Rosti Mepal

  • Reply
    Angelique
    15 augustus 2015 at 09:21

    Hier word de Spiderman broodtrommel enthousiast gebruikt. Voor het drinken gebruiken wij de Gizmo sip.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.