Baby lifestyle Kids lifestyle

Puma sesamstraat collectie

7 januari 2016

Puma sesamstraat collectie

Elke avond na het avond eten zetten wij de tv aan. En elke avond kijken we op uitzending gemist een aflevering Sesamstraat. Wie is er niet groot mee geworden. Mijn zoon is gek op Elmo en Zoe. Toen ik het bericht kreeg dat Puma een Sesamstraat collectie op de markt zou brengen was ik ook heel nieuwsgierig. Want zeg nou eens eerlijk, we houden allemaal wel een beetje van Elmo

Sesamstraat heeft veel fans, en ook bij ons thuis is het niet anders. Zodra de intro begint is het een feest van herkenning. Elmo is bij ons thuis de liefste die er is. Mijn favoriet is Grover, maar dan ook wel super Grover. Hoe leuk is het dan ook dat je kind nu echte sesamstraat schoenen of sloffen aankan. Puma heeft in samenwerking met Sesameworkshop deze nieuwe collectie bedacht.

190973-SS16_360050-01-062f5b-large-1450361629

Maar wat kun je nu eigenlijk verwachten, en is het echt zo leuk om sesamstraat schoenen te dragen? Ik vermoed dat mijn zoon ze heel leuk zal vinden. De Sesamstraat kleding zal denk ik nog meer in de smaak vallen. Onze favoriet wat betreft de schoenen is dan toch wel koekie monster. Stoer blauw met zijn te gekke ogen. Elmo mag natuurlijk in deze lijst ook niet ontbreken.

190975-Sesame Street Laydown_Cookie Monster-bd2813-large-1450361632

Is je kindje nog te klein voor schoenen dan heeft Puma ook Sesamstraat sloffen ontworpen. Het is winter dus pantoffels zijn dan altijd handig om de mini voeten warm te houden. Hou je meer van kleding dan zit je ook goed. Puma heeft ook broeken, leggings, truien, T-shirts, petjes en rugzakken ontworpen voor kinderen vanaf 2 t/m 12 jaar. Ik ben zelf niet zo van broeken en leggings met een karakter erop. Daarentegen zijn rugzakjes en shirtjes ontzettend leuk.

Puma Sesamstraat collectie

Ik moet toegeven dat deze wel heel leuk staan. Elke echte Sesamstraat fan kan eigenlijk niet zonder. De gewone sneaker is nu we heel saai. Mijn zoon is binnenkort jarig dus misschien toch even stiekem kijken of het wat voor hem is.

190980-SS16_360830 01_a-0f614e-large-1450361636 (1)

Is jouw kind ook zo’n fan van Sesamstraat dan is dit misschien wel wat voor jou. De schoenen zijn vooral voor mijn zoon heel leuk.Hoe leuk zijn Bert en Ernie! Lekker twee verschillende schoenen aan. Wie wil dat nou niet. Mocht je interesse hebben in deze collectie. Vanaf begin januari is Puma Sesamstraat via Puma zelf en een aantal kinderkleding winkels te koop

Is jouw kindje ook fan van Sesamstraat?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  8 januari 2016 at 11:29

  Ik vind het superschattige schoentjes!

 • Reply
  femke
  8 januari 2016 at 12:12

  hebbennnn wat schattig zeg

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.