Kids Fashion

Print shirtjes voor meiden

19 februari 2015

molly-polly-jackson-odo-molly-polly-jackson-odo

Shirts met prints voor baby’s,  peuters en kleuters zijn vaak te leuk. Print shirts zijn er in alle vormen en maten, en vandaag dan ook de 6 leukste printshirtjes voor meiden die we konden vinden.

Print shirtjes voor meiden zijn er tegenwoordig in overvloed, en de meeste nog heel leuk ook. Vandaag ter inspiratie wat stoere meiden print shirts.

c600x445

 1. Salt city emporium Babe with Power shirt. Print shirt dat de wereld laat weten dat met deze dame men niet kan sollen. Powerrrr!
 2. Molly,Polly & Jackson Odo shirt. Grijs T-shirt van biologisch katoen. De favoriet van de zes, en dat komt door de te leuke en stoere print. Match dit met een eveneens stoere broek en je kleine meid is de best geklede jongedame van de school. Beschikbaar vanaf 2  t/m 10 jaar.
 3. Molly, Polly & Jackson Royal Dutch ShirtDoe eens gek, en laat je kleine meid eens dit shirt dragen met koningsdag. De print is te grappig, en kan natuurlijk ook door grote of kleine broer stiekem worden gedragen.
 4. Quinn and Fox man on the moonZomer tank top die vanaf eind februari online beschikbaar is. Lief, donker roze, maar toch stoer.
 5. Really bad hairday shirt. Longsleeve shirt van Sproet & Sprout. Sproet & Sprout heeft meerdere t-shirts met teksten, maar deze is ideaal als je haar even niet goed zit.
 6. You make me happy t-shirtZomer shirtje voor een vrolijke zonnige dag. Nog even wachten totdat het eindelijk zomer is, maar dan zal deze niet misstaan bij kleine meiden vanaf 2 jaar.

Draagt jouw kleine meid ook T-shirts met prints?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  20 februari 2015 at 11:20

  Mijn dochters dragen het soms. Nummer twee is mijn favoriet!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.