Fashion

Pregnancy streetstyle

1 februari 2015

street_style-03259

Pic credits lordashbury.com

Tijdens je zwangerschap merk je als snel dat niet alle kleding meer past, en dat je meer moeite moet doen om elke dag weer leuk uit te zien. Op het internet kom je dagelijks foto’s tegen van de streetstyle kleding vanuit alle landen. Vandaag ter inspiratie eens een zwangere streetstyle dag.

Pinterest , de online verzamelplaats waar elke vrouw/man gezellig de gekste foto’s kan plaatsen. Verzamelen heet pinnen, en met jou doen dit duizenden mensen elke dag.  Babykamers, perfecte gagdets, of de bruiloft waar je al tijden van droomt, alles kan. Op Pinterest maak je borden vol plaatsjes van die perfect babykamer of je meest favoriete beauty producten. LunaLuna heeft ook zijn eigen Pinterest account, en vandaag vonden we het eens tijd om de zwangere vrouw in de spotlights te zetten. Streetstyle kleding genoeg te vinden op Pinterest, maar nu is het eens tijd voor de mooie, sexy zwangere vrouw.

4059-1-street-style-b

Pic credits suntgravida

nyfwpregnant_street-style_pretapregnant-11

  Pic credits pret a pregnant 

54ac3c431edc7_-_elle-pregnancy-style-eva-chen-off-shoulder-dress1-xln

Pic credits Elle

Hedvig-Opshaug-24.01.2013-2

Pic credits Hedvig Opshaug

75820d53451b0610659bbf5fb7ca58b999999999999

Pic credits Popsugar

Milano Moda uomo 2014, women

Pic credits A love is blind

Er leuk uit zien is niet altijd makkelijk, en soms moet je het ver zoeken voor inspiratie. Het is wel leuk om te zien dat andere vrouwen er mooi en prachtig kunnen uitzien tijdens hun zwangerschap. Je buik mag je showen, je creëert tenslotte een mensje.

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.