Baby lifestyle Kids lifestyle

Posters voor de kinderkamer

30 oktober 2017

Posters voor de kinderkamer zijn leuk, makkelijk, en niet te duur. Je hebt ze in alle vormen en maten, en ze zijn overal te verkrijgen. Wil je een andere look dan vervang je de poster gewoon. Wij zochten de leukste posters van dit moment voor de kinderkamer 2017.

Posters voor de kinderkamer kun je krijgen van A4 formaat tot aan 50 bij 70 cm. Voor ieder is er wat te vinden op het internet. Voor mijn twee mannen heb ik zelf gekozen voor A4 posters. Wil ik een nieuwe toevoegen dan wissel ik gewoon van poster. Voor mijn zoon van 7 maanden heb ik dan wel een grote poster van 50 bij 70 van The Little Love Company. De gemiddelde poster begint bij een prijs van €4,95. Dat is perfect om de kinderkamer op te vrolijken. Wij zochten en vonden de leukste.

Paperfuel

De zwart- wit posters van Paperfuel zijn niet specifiek voor de kinderkamer, maar zeker weten dat ze goed passen op elke kamer. Beide posters zijn verkrijgbaar in de maat 50 bij 70 en zijn €19,95. Deze site is ontzettend fijn als je gek bent op posters,kaarten en stationery.

Winkeltje van Anne

Twee favorieten zijn bovenstaande van het winkeltje van Anne. Via instagram ontdek je de leukste winkels. Ook het winkeltje van Anne vond ik via via op instagram. De poster rechts heb ik dan ook uitgekozen voor mijn baby van 7 maanden. De poster is inmiddels ingelijst en wacht op een mooi plekje. Wil je iets heel anders, er zijn genoeg posters die geschikt zijn voor de kinderkamer. Beide posters zijn in A4 formaat €4,95.

posters

Printsenposters

Bovenstaande posters zijn van printsenposters. Genoeg in deze webwinkel te vinden en bovenstaande zijn mijn favorieten. We zingen hier thuis vaak genoeg Olifantje in het bos. Het olifantje poster vind ik persoonlijk ontzettend lief. De poster is te verkrijgen vanaf A4 tot aan 100 bij 140. Ben jij gek op deze poster dan is deze ook te verkrijgen in het mintgroen voor de jongenskamer. De baby cactus is simpel maar juist daarom heel leuk. Ook deze is te verkrijgen in verschillende maten.

posters

Eef Lillemor

Mijn twee favorieten van Eef Lillemor zijn meneer kroko en  Olly Molly. Beide zijn verkrijgbaar in A3 formaat en zijn €14,50.  Wil je wat kleur in de kinderkamer dan is Eef Lillemor een goede optie.

Heb jij een favoriet? of heb al een leuke poster op de kinderkamer?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.