Kids lifestyle

Playforever auto’s zijn supercool

10 mei 2016

Playforever auto's zijn supercool

Ben je een jongens mama, dan heb je vast wat auto’s in huis hebben. Ons huis ligt er vol mee. Overal kom je ze tegen, in je laarzen, onder stoelen. Inmiddels heeft mijn mini man toch al gauw zo’n 70 auto’s. De auto’s van Playforever kennen wij nog niet, maar ik ben nu al enthousiast. Kijk je mee?

Mijn huis ligt vol met auto’s. Zonder auto’s kan mijn zoon geen dag, en het is dan ook geen wonder dat hij er nogal veel heeft. Ik was zelf geen echte poppenmeisje in mijn jeugd, en was dan ook gek op auto’s. Mijn mini man kan ook niet zonder zijn auto’s. Waar hij gaat, daar gaan zijn auto’s mee. Via Instagram kwam ik deze mooie design auto’s tegen. Ik weet gelijk wat ik voor kerst aan mijn mini man ga geven. Dit zal zeker weten 1 van zijn cadeaus worden. Deze auto’s vind ik ook ontzettend leuk.

 Playforever auto's zijn supercool

De auto’s zijn gemaakt in de U.K, en gemaakt van ABS met high gloss uv coating. Wat het ook is, de auto’s zien er ontzettend leuk uit. Elk type auto heeft ook zijn eigen naam zodat je nooit vergeet welke auto bij wie hoort. De ontwerper van deze te gekke auto’s is ¬†Julian Meagher. Deze industrieel ontwerper maakt prachtig tijdloos speelgoed. Blijft een auto heel, dan kan deze makkelijk worden doorgegeven aan een volgende generatie. Onze favoriet hier in huis is de auto rechts onderin. De Bonnie Joules auto. Een echte racewagen waar mijn zoon vast helemaal gek op zal zijn. De auto’s op de foto zijn:

 • Playforever Buck Roddie
 • Playforever Cylde Midnight
 • Playforever Bruno Racing Metallic blue
 • Playforever Bonnie Joules
 • Playforever Heat Black/White
 • Playforever Bonnie Freedom

Heb je een dochter die ook gek is op auto’s dan zou ik ook even kijken. Auto’s zijn namelijk ook heel leuk voor meiden. De speelgoed auto’s zijn te vinden bij Blojor & Mjolk, Babypark, en Ilovespeelgoed

 • Reply
  Saskia
  10 mei 2016 at 21:38

  Ik kende deze auto’s eigenlijk ook niet. Maar wat zijn ze leuk!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.