Outfit of the day

Outfit of the the day: Valentine kid

11 februari 2016

Outfit of the the day: Valentine kid

Valentijnsdag is er alweer bijna, en eerlijk ik heb er niet veel mee. Doe maar eens lief op 20 februari of 5 augustus vind ik persoonlijk. Toch vandaag een soort van valentijns dag outfit. Een outfit of the day die door jongens en meiden kan worden gedragen.

Valentijns dag kan best leuk zijn, maar het is mij net iets te commercieel. Een zelfgemaakte tekening van mijn zoon vind ik wel lief natuurlijk. Dus stiekem vind ik het een klein beetje leuk. Vandaag hebben we outfit of the day die toch wel een beetje valentijn gericht is. Maar dan wel een hele stoere valentijn voor meiden en jongens.

c620x626 (1)

 1. Love shirt van Beau lovesEigenlijk een echt zomershirt, maar wat maakt dat uit. Een vest of sweater er overheen, en het is weer lekker warm. De tekst love maakt het een super leuk unisex shirtje.
 2. De perfecte match bij het love shirt is dit Love broekje van Little IndiansLittle Indians is 1 van mijn favoriete Nederlandse merken, en sinds vandaag is ook de nieuwe collectie uit. Snel maar weer kijken!
 3. Rode Dr Martens. Geen outfit is compleet zonder een paar echte Dr Martens. Deze passen helemaal bij het valentijns gevoel. Rood, rood en nog eens rood zijn deze stoere laarzen. Of je nu een meisje bent of een jongen bent, iedereen kan deze dragen.
 4. Bobo choses nep tattoos. Elk kind houd van plakplaatjes, maar deze zijn natuurlijk veel stoerder. Zo lijkt het of je een echte tattoo met je meedraagt. En deze passen ook nog heel goed bij het valentijns thema.
 5. Little Bat merino jumper van Little pop studio. Zodra ik deze sweater hoodie tegenkwam werd ik gelijk een beetje verliefd. Heerlijk warm van echte merino wol. Ideaal voor de aankomende lente. Zo heb je niet gelijk een jas nodig, maar een leuke hoodie met echte vleermuis oren. Ik wil hem! Oh ja, mijn zoon wil hem natuurlijk heel graag 😉

Doe jij iets aan valentijns dag?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  12 februari 2016 at 11:19

  Nee, ik doe niet aan Valentijnsdag.

  Ik vind die rode Dr.Marten leuk!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.