Outfit of the day

Outfit of the day: Day at the beach

16 april 2016

Outfit of the day: Day at the beach

Het is nog niet zomer, maar ik zit er met smart op te wachten. De webshops worden aandachtig door deze mama bekeken. Ik ben op mijn gemak de zomer garderobe van mijn draakje aan het uitzoeken. Vandaag alvast een outfit voor de echte beach kid.

Het gaat er dan toch eindelijk van komen, de zomer komt eraan. Ik ben er gewoon lekker vroeg bij! Ik hoop nog steeds dat het warme weer zich meer en meer gaat laten zien. Net zoals andere moeders is shoppen voor je kind veel leuker dan voor jezelf. Mijn zoon is lang voor zijn leeftijd, en hij groeit nog steeds als kool. Ik koop zijn kleding altijd iets groter zodat hij er wat langer mee kan doen. Ik ben druk op zoek naar leuke zomerkleding, en vond de leukste kleding voor een strandbezoek. Kijk je mee naar the outfit of the day!

Outfit of the day: Day at the beach

 1. Zonnebril van Next. Deze donkere zonnebril staat in de categorie oudere jongens, maar ik vond hem te leuk om niet te laten zien. Voor de jongere kinderen is de bril ook in het blauw te verkrijgen. De zonnebril kan natuurlijk niet ontbreken bij het strandbezoek.
 2. Perfecte shirt voor het strand. Dit shirt is van 1 van mijn favoriete merken voor shirtjes. Met deze tekst behoor je op het strand. Niet alleen geschikt voor jongens, maar ook gewoon voor meiden. De gehele outfit is ook voor meiden en jongens.
 3. Zonnehoed tegen de felle zon. Baby en kinderhuidjes zijn veel gevoeliger voor de zon. Een petje of hoed is geen slecht idee als je naar het strand gaat. Dit zonnehoedje is niet alleen leuk, maar ook goed tegen de felle zon. De zonnesteek laat je zo ver weg achter je.
 4. Katoenen tas met olifant printJe eigen tas meenemen is ook belangrijk. De handdoek, speelgoed, en het drinken mogen niet ontbreken op een warme dag. Hoe leuk om dat mee te nemen in deze tas. Een simpele tas die ik zelf zo zou gebruiken.
 5. Comfortabele sweatshort voor jongens, maar kan ook prima door meiden kan worden gedragen. Deze broek is verkrijgbaar vanaf 3 jaar, en vanaf maat 98.
 6. Sandaal met klittenband sluitingSandalen zijn altijd handig op het strand. Dat deze sandalen ook nog eens leuk zijn, dat is een leuke bijkomstigheid. Het is nog even wachten op de echte zomer, maar ik kijk er naar uit. Door alle kinder zomerkleding kan ik lekker shoppen voor mijn draakje.

Heb jij al nieuwe zomerkleding gekocht voor je kinderen?

 • Reply
  Eline
  21 april 2016 at 19:09

  Wat een ontzettend schattige outfit, leuk!

 • Reply
  Ineke
  22 april 2016 at 19:32

  Ooooh dat hoedje geweldig!!!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.