Baby Fashion Kids Fashion Outfit of the day

Outfit of the day: Summer baby girl

27 maart 2015

Outfit of the day: Summer baby girl

Nog steeds is de zon ver te zoeken, maar toch blijf ik denken aan hoge temperaturen, zon en strand. Het lijkt nog ver weg, maar toch gaan we vandaag voor de summer baby girl outfit. Lieve, leuke en vooral echte zomer kleding voor de liefste meiden.

De lente laat nog even op zich wachten, en de zomer al helemaal. Maar ik heb al zin in de zomer! De donkere kleding kan weer achterin de kast worden opgeborgen. Laat de kleuren en zon maar snel naar Nederland komen.

c600x455

 

  1. Louise Misha Back Pack Hawai. Ga je een dagje naar het strand, dan heeft je kleine meid ook een eigen tas met spulletjes. Handdoek, waterschoenen en drinken passen er allemaal in.
  2. Wit blousje van Tocotó vintage. Een mouwloze witte blouse die niet alleen op het strand gedragen kan worden, maar ook voor en dagje naar de dierentuin of de kinderboerderij.
  3. Een stoere roze zonnebril die natuurlijk niet kan ontbreken bij een echte zomeroufit. Een zonnebril is altijd handig en belangrijk om te dragen tijdens de warme zonnige dagen. Maar zo is je kleine meid ook wel een echt diva.
  4. Manuela de Juan roze gladiator sandalenDeze sandalen zijn we heel leuk! Echte spaanse sandalen die je niet kan weerstaan. Verkrijgbaar vanaf 2,5 jaar.
  5. Zacht roze crème rokje voor op vakantie of een dagje aan het strand.

Je kleine diva is met deze kleding helemaal klaar met voor de zomer.

Is jouw mini me al klaar voor de zomer?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.