Kids Fashion Outfit of the day

Outfit of the day: Summer baby boy

19 maart 2015

2528549712_1_1_1222

Het lijkt langzaam aan beter weer te worden, en daar zijn we maar wat blij mee. Ik in ieder geval wel! De dikke jassen weg kunnen worden weggestopt, en de zomeroutfitjes maken hun acte de présence. Vandaag een zomerse outfit voor een echte stoere jongen.

Vandaag de oufit of the day, en we kijken al even wat maanden vooruit. We hebben namelijk zin in de zomer! Vandaag een oufit voor de lieve kleine mannen. Kleine mannen die kunnen lopen, en er ook weleens leuk uit willen zien.

c600x509 (1)

 1. I talk to much shirt van Cheese Elvis. Stoere print shirt geschikt voor jongens vanaf 6 maanden t/m 12 jaar. Vakantie kom maar gauw want dit is een perfect shirtje voor de zomer.
 2. Hoed met gekleurde randHoe elegant is deze hoed! Je kleine man is dan een hele stoere man die zo kan doorgaan voor een mini James Bond ( op vakantie). Zodra het mooie weer in aantocht is, zal deze zeker onze nieuwe aanwinst worden.
 3. Unisex zonnebril van BabiatorsKleine kinderen hebben vaak ook een goede zonnebril nodig, en deze is voor mij een goede keuze. De bril is goed gekeurd door het oogfonds, omdat ze 100% bescherming tegen UVA en UVB stralen bieden. Beter kan het dus niet!
 4. Petit shoes Blue voor kleine mannen vanaf anderhalf jaar. Kinderen hebben pas echt schoenen nodig zodra ze ook echt kunnen lopen. Deze schoenen zijn tegen die tijd dan wel heel leuk.
 5. Korte spijkerbroek met bretelsBretels voor kleine mannen zijn ideaal als hun broeken toch iets afzakken. En het staat ook we heel erg lief. Je kan ze natuurlijk ook heel stoer laten hangen, en dan is het net een andere look.

De outfit of the day waardoor de zomer al een klein beetje dichtbij komt.

Ben jij al aan het zoeken naar zomerkleding?

 • Reply
  femke
  19 maart 2015 at 16:58

  kwijllll leuke outfit,,

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  20 maart 2015 at 11:56

  Nee, nog niet. Maar dat hoedje vind ik erg leuk.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.