Kids lifestyle Outfit of the day

Outfit of the day: Stoer en monochrome

13 januari 2016

Untitled design (6)1

Monochrome of eigenlijk kunnen we het beter zwart-wit noemen, is nog steeds een hit in kinderkleding land. Niet zonder reden! De look is voor zowel jongens als meiden nog steeds helemaal leuk. Daarom vandaag een outfit of the day geheel in de wereld van zwart-wit.

Vandaag de dag is het prima dat meiden er ook lekker stoer uit zien. Niet alles meiden houden van roze en prinsessen. Des te leuker is de zwart-witte trend die er nu nog steeds is. Ik hou van lekker stoer bij meiden, en gelukkig is er genoeg te vinden. Stoere schoenen bij meiden staan vaak net iets leuker dan de echte prinsessen schoen. Vandaag een outfit of the day die geschikt is voor meiden die ook de monochrome stoere trend willen voortzetten.

c680x512
  1. Zachte gilet met Gesp van Mango kids. Een longsleeve of trui eronder, en je kind kan weer goed voor de dag komen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. En nu in de sale!
  2. Rimini longsleeve van Z8. Een longsleeve met grapige tekst is atijd leuk voor jonge kinderen. Let’s dance baby past perfect bij deze outfit. Te verkrijgen vanaf maat 50.
  3. Tulle rok van de website Raine. Als ik 5 jaar zou zijn dan wist ik het wel. Deze tulle rok is mijn favoriet. Lekker zwart, maar toch echt een meiden rok. Deze tulle rok bestaat uit 5 lagen. Met een leuk shirt of trui heb je toch een stoer uiterlijk. De rok is te verkrijgen vanaf 3 jaar.
  4. Dr Martens laarzen maar dan net even anders. Deze Dr Martens zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Wil je het toch iets meer meisjesachtig hebben, dan zijn deze helemaal juist. Dr Martens met bloemen! Stoer en toch ook lief.
  5. Affenzahn Rugzak pandaDeze rugzak kwam ik tegen bij de blog savedwithstyle. Ik was gelijk verliefd, en niet zonder reden. Deze rugzakjes zijn ontzettend lief, en mijn zoon gaat deze vast heel leuk vinden. Ja, ik ben ook overstag gegaan voor deze rugzak.

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.