Baby Fashion Kids Fashion

Our Little Lullaby meiden

4 juli 2015
kids

In de webshop tip van 22 januari hebben we al de jongens kleding van Our Little Lullaby laten zien. Nu heeft dit merk ook de leukste meiden kleding toegevoegd aan de collectie. Ook dit keer weer unieke kleding die het bekijken waard zijn.

Bij Our Little Lullaby kon je altijd al terecht voor leuke jongens kleding. Vooral de leggings zijn favoriet. Maar nu hebben ze dan toch ook meidenkleding. Jurkjes, broekjes, en rompers zijn te leuk. Ik ben een jongens mama, maar mocht ik een dochter hebben dan wist ik het wel! Vooral met de nogal hoge temperaturen is dit perfecte kleding. Luchtig, lief, en je dochter is een echte fashionista.

Our Little Lullaby

Voor de mama’s en kleine meien die gek zijn op pelikanen is dit een must. Zacht roze maar niet te fel waardoor je kleintje er te lief uit ziet. Zoals beschreven op de website van Our Litlle Lullaby: This flamingo dress is made with the softest fabric for your little one’s delicate and sensitive skin. These dresses are 100% USA grown GOTS certified organic cotton, the highest quality organic material with no harmful chemicals. we offer a high quality braided elastic waistband to stretch with your growing little ones.

Our Little Lullaby

Alle kleding is handgemaakt, en elk exemplaar is net even anders. Dat is juist het leuke van de kleinere merken die je overal op het internet en instagram kan vinden. Er zijn hele setjes te bestellen ( zoals de pelikaan), maat matchen is natuurlijk ook mogelijk. Mijn favoriet van alle kleding zijn toch wel de kimono’s. Ga je op vakantie dan zijn deze kimono’s te leuk voor op het strand.

our little lullaby

Watermeloenen zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens leuk voor kinderkleding. Zo is je zomer helemaal compleet. Is het een zeer warme dag zoals vandaag, dan is een bloomer broekje ideaal voor in de tuin. Ga je op pad, dan het watermeloen jurkje aan en je kindje ziet er tip top uit.

Ben je een meiden mama dan is Our Little Lullaby nu ook voor meiden een leuk merk om eens goed te bekijken. Origineel, en niet overal te vinden. Ik ben nog steeds fan.

Ben jij al bekend met deze collectie?

 • Reply
  janske
  5 juli 2015 at 11:54

  ohhhh wat word ik toch zo vrolijk van flamingo’s en watermeloenen…ook al wordt je er dit seizoen mee doodgegooid, ik kan er geen genoeg van krijgen! Er leuk! 🙂

 • Reply
  janske
  5 juli 2015 at 11:56

  oh…die kolibrie jurkjes! 🙂 *kwijl kwijl*

 • Reply
  Saskia
  5 juli 2015 at 13:29

  Ik ken het merk nog helemaal niet maar ben verliefd op de pelikanen en watermeloenprint!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  7 juli 2015 at 10:43

  Ik vind dat topje met matching broekje zo schattig!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.