Baby lifestyle

Nuna Leaf

17 oktober 2014

IMG_2514

Je kindje word geboren en je denkt alles te hebben, niet dus! Een wipstoeltje zat nog niet bij de enorme hoeveelheid aan spullen die we al wel hadden. Gelukkig hadden we een wipstoeltje in bruikleen maar welke moesten wij nu nemen voor onze kleine man?

Tijdens je zwangerschap moet je veel kopen, van commodes tot luiers en van manicure setjes tot je kraampakket. Wipstoeltjes zijn ook een onderdeel van de babyuitzet maar deze hebben wij niet gelijk gekocht. Tijdens mijn zwangerschap raakte ik zwaar verliefd op de Nuna Leaf. Nuna is een van origine Nederlands bedrijf dat inmiddels in meerdere landen hun producten verkoopt. Het design, beweging en de rust die het uitstraalde ( in een drukke winkel ) maakte dat ik hem eigenlijk gelijk wilde kopen. De prijs van de stoel hield mij op dat moment nog tegen.

IMG_2577

Wij hebben de eerste maanden een simpel wipstoeltje gebruikt. De Nuna bleef maar in mijn hoofd rondspoken, dus toen ik online een aanbieding zag ben ik toch overstag gegaan. De Nuna is niet alleen prachtig van design maar is ook heel praktisch. Geef de wipstoel een klein duwtje en hij schommelt vanzelf twee minuten lang. En dat zonder batterijen en elektriciteit!

Nuna Leaf 

 • Makkelijk te demonteren en te vervoeren
 • Groeit met je baby mee tot peuter
 • Uitneembare en wasbare bekleding
 • De organisch katoenen inleg is zacht en licht
 • Eenvoudig vast te zetten voor het voeden of spelen
 • Verstelbare gordel met klittenband
 • Makkelijk te demonteren en te vervoeren
 • Uitneembare en wasbare bekleding
 • Een vastzetknop, handig tijdens het eten
 • Stevige solide voet
 • Getest tot 80 kilo

Inmiddels is de Nuna Leaf al weer meerdere maanden in gebruik en met veel plezier schommelt mijn zoon nog heen en weer. In slaap vallen doet hij af en toe maar rustig is hij zeker als hij in de Nuna Leaf zit. Mijn zoon kan inmiddels zelfstandig zitten in de Nuna en heeft aan het klittenband gezeten. Dit heb ik opnieuw vast moeten zetten zodat de gordel nog wel kan worden gebruikt. Wij hebben geen Nuna speelboog erbij gekocht maar dit is een optie als je dit graag zou willen.

IMG_2502

De Nuna Leaf kan nog een aantal jaren mee dus je geld is goed besteed. Enige nadeel vind ik het klittenband van de gordel. Voor sommige kindjes is dit best snel kapot te maken. Mijn zoon had snel door hoe hij met zijn kleine vingertjes het klittenband er af kon halen. Dit heb ik zelf dan ook weer gemaakt met wat naald en draad.  Over 2 jaar kan mijn zoon nog heerlijk in de Nuna Leaf zitten al kijkend naar zijn favoriete serie, Pieter Post. De Nuna Leaf kost rond de €159 en is bij de meeste baby zaken te verkrijgen.

IMG_2507

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.