Baby Fashion

nOeser lente zomer collectie 2016

18 februari 2016

Noeser lente zomer collectie 2016

De zomer collecties vliegen je om je oren. nOeser heeft ook onlangs de nieuwe collectie op de markt gebracht. Deze valt zeker niet tegen. De “once upon a time” collectie heeft voor zowel meiden als jongens weer super leuke items.

Al eerder hebben we geschreven over nOeser, en dat ik fan ben is duidelijk. Mijn zoon heeft bij oma in een slaapzak van nOeser geslapen, en thuis in de pyjama. Mijn zoon is inmiddels in maat 98 beland. Hij is te groot voor de nOeser kleding, helaas voor mama. nOeser is verkrijgbaar vanaf maat 50 t/m 86-92. Voor mama’s die nog kleinere draakjes hebben is er meer dan genoeg om even mee te kijken. De kleding heeft ook dit keer grappige printjes die verwijzen naar het wilde westen. Cactussen, cowboy laarzen, maar ook de basic kleding komt goed aan bod.

Noeser lente zomer collectie 2016

De nieuwe collectie bestaat uit twee delen. Begin februari kwam het eerste gedeelte online, en het tweede gedeelte zal in maart beschikbaar zijn. Ben je niet helemaal fan van de printjes, dan kun je de basic kleding stukken ook combineren. Mijn favoriet is de salopette, want deze staat leuk bij leuk bij elk kind. Combineren met een leuk zomers shirtje, en je kindje is niet all over print.

Noeser lente zomer collectie 2016

In de collecties van nOeser komen elke keer weer nieuwe dieren te voorschijn. Waren dit vorige keer onder andere Bruno the bear, dit keer maken we kennis met Kyra the Camel en Perry the Puss in Boots. Voor de meiden zijn er ook basic jurkjes die door de eenvoud juist daardoor juist mooi zijn. Wil je toch een print dan is deze er ook.

Noeser lente zomer collectie 2016

Ik heb geen dochter, maar zelf zou ik eerder gaan voor de basic jurkjes, Maar toch is bovenstaande stiekem wel heel erg leuk. Zou ik een dochter hebben dan zou deze een optie zijn. nOeser zal in maart de resterende zomer collectie online zetten. Laat de zomer maar komen!

Noeser lente zomer collectie 2016

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.