Baby verzorging Kids lifestyle

Naïf bodylotion en vette creme review

8 april 2016

Naïf bodylotion en vette creme review

Zodra je zwanger bent ga je op zoek naar de beste baby verzorging.  Ik ben een voorstander van producten die volledig natuurlijk zijn. Daarbij ook geschikt voor kindjes met een gevoelige huid. Mini man en ik hebben online twee producten van Naïf besteld. Doet het wat het beloofd te doen? Lees snel met ons mee.

Mijn zoon is inmiddels 2 jaar en twee maanden, en we hebben al verschillende producten uitgeprobeerd. Vaak denkt men dat babyverzorging voor baby’s is, maar ook grotere kinderen hebben vaak nog een goede lotion of creme nodig. Het bleek al snel dat mijn zoon een ietwat gevoelige huid heeft. Dus zijn we op zoek gegaan naar producten die goed bij zijn huid passen. We gebruiken na het douchen een heerlijk product dat goed bij hem past. Na het badderen is zijn huidje toch wat droger, en we vonden Naïf voor na het badderen. Smeren maar, en bekijken of het echt zo goed is als men beweert.

Naïf bodylotion en vette creme review

Bodylotion

Het eerste product dat we ruim twee weken geleden zijn gaan gebruiken is de Naïf bodylotion. Dit product is 100 procent natuurlijk en bevat geen PEG, SLS/ SLES, Phenoxyethanol, Parabenen, Minerale Olie of andere mogelijk schadelijke ingrediënten. Niet slecht dus! Het product zelf vind ik persoonlijk licht van geur. Ideaal, want ik hou niet de overdadige parfum geuren bij verzorgings producten. Volgens de website van Naïfcare bevat het katoenzaad, avocado, amandel en macadamia olie en bisabolol (kamille).  Voor ons is dit product tot nu toe een succes. Zijn benen, armen en buik zijn heerlijk zacht na gebruik. Haal ik mijn zoon in de ochtend uit bed, dan is zijn huidje nog steeds heerlijk zacht. Het product trekt snel in, en plakt ook niet. Voor zijn rug die toch vaak net iets droger is gebruiken we de vette creme van Naïf.

Naïf bodylotion en vette creme review

Vette creme

Net zoals andere kinderen heeft mijn zoon op sommige plekken een flinke droge huid. Zijn rug is snel droog, en een wat vettere creme is dan echt wel nodig. De bodylotion van Naïf werkt goed, maar niet op zijn rug. Deze blijft met een gewone lotion nog redelijk droog. Voor zijn rug gebruiken we de vette creme van Naïf . Tot nu toe met goede resultaten. Ook dit product bevat de zelfde geur als de bodylotion. Daarentegen is de vette creme speciaal voor kindjes met een gevoelige en droge huid.

Mijn zoon heeft op sommige plekken een flinke droge huid. Zijn onderrug, en soms ook de buitenkant van zijn bovenbenen hebben dan echt de vettere creme nodig. Ik kan het insmeren met de vette creme niet een dag overslaan. Mocht ik dit wel doen dan merk ik gelijk aan mijn zoon dat hij vooral aan zijn onderrug jeuk krijgt.  Nu wij een paar weken de producten van Naïf gebruiken is zijn huidje heerlijk zacht.

De lotion zou ik zeker aanraden voor ouders met kindjes met een normale huid. Heeft jouw kindje een droge huid, gebruik dan toch de vette creme. De lotion kun je er extra bij gebruiken net als wij. Voorlopig dus een duimpje omhoog van mini man en zijn mama. Wij blijven dit nog wel gebruiken.

Gebruik jij ook wel eens producten van Naïf baby care?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.