Life Mama

Moederdag cadeau: The book of mom

29 april 2015

the book of mom

Het is alweer bijna moederdag, maar wat moet je als man, dochter en zoon nu toch weer geven. Geen idee! Dan hebben wij de oplossing gevonden. Een leuk grappig en lief cadeau voor die ene speciale moeder. The book of mom is onze tip voor moederdag.

Soms heb je geen idee wat je dit jaar weer moet geven aan je moeder, vriendin of grootmoeder. Ook wij struinen het internet af naar de leukste ideeën. Een aantal dagen geleden las ik een Brits artikel over the Book of Mom. Een cadeau dat weer eens iets anders is dan de standaard parfum of ketting. Moederdag cadeaus gaan om de gedachte, en een grappig cadeau is dan helemaal leuk! Vandaag hebben een heel leuk cadeau dat elke moeder kan waarderen. The Book Of Mom!

Book of mom

The book of mom is een onderdeel van de webshop/site The book of Everyone. Op deze site kun je de print kaarten, posters en natuurlijk the book of everyone maken. Tevens is er the book of dad, mom,wedding en romantic te personaliseren. Deze boeken bevatten informatie over je geboortejaar en de daarbij horende grappige informatie. Op welke muziek werd er gedanst, en welke film was de hit van dat jaar. Maar ook grappige statistieken over het aantal minuten dat je op de wereld bent, en dat je nog helemaal niet oud bent.

Pagina’s met kunst, persoonlijke details en grappige informatie over het geboortejaar van de mama of andere grappige details. 50 pagina’s die je ook naar wens kan veranderen. Zo is elk boek een uniek exemplaar. Zoals beschreven op de site: A fun and fabulously original personalised book all about your mum. This is a special edition, created just for mum: original, is touching and entertaining. It’s fast to make and free to preview.

With a special cover design, beautifully crafted artwork, unique customisable pages such as ‘Scientifically Proven Best Mum in the World’, this is a feel-good celebration of the wonderful person who brought you into the world.

Hoe werkt het

  • Ga naar de website van The book of everyone , en kies voor The book of mom
  • Personaliseer je boek door namen, data.
  • Voeg foto’s toe en je boek is helemaal uniek

Ik vind dit een grappig cadeau! De andere boeken ga ik ook bekijken. Voor mijzelf, en misschien voor mijn mini man als hij wat ouder is.

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    1 mei 2015 at 10:40

    Ik vind de titel van het boek in ieder geval al leuk!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.