Geen categorie

Modern Burlap hydrofiel doeken

2 maart 2016

Modern Burlap hydrofiel doeken

Al eerder hebben we een item van Modern Burlap voor laten komen. Maar vandaag laten we de leukste hydrofiel doeken zien van deze webshop. Want geef toe, hydrofiel doeken zijn altijd handig. Zelfs als je kleine draak al wat groter is.

De hydrofiel doek is in elk huis met een baby aanwezig. Wij gebruiken ze ook nog steeds voor de kleine man. Handjes schoonmaken, neus schoonmaken, en zelfs als doek om mee te spelen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en situaties waarbij je de hydrofiel doek gebruikt. Wij gebruiken de kleinere hydrofie doeken. Maar er zijn wel degelijk heerlijk grote doeken.

Modern Burlap

De hydrofiele doek van Modern Burlap uit Amerika is zo’n lekker grote doek. Multifunctioneel, lekker zacht, en heerlijk groot. De hydrofiel doeken van Modern Burlap zijn 120 x 120 groot. Groot genoeg om je kindje lekker af te drogen na het douchen of badderen. want daar zijn ze ook heel handig voor. Modern Burlap schrijft op hun website dat hoe vaker ze gewassen worden, hoe zachter ze zijn. Niet slecht dus! Heel erg goed voor het tere babyhuidje, en voor mijn kleine draak van net 2.

Modern Burlap hydrofiel doeken

  1. Hartjes hydrofiel doek voor de echte  harten liefhebber. Modern Burlap staat bekend om de monochrome trend. Perfect voor deze mama. Kan alles zo bij elkaar in de was. Je zal niet veel doeken tegenkomen die zo groot zijn en zo veelzijdig zijn.
  2. Batman hydrofiel doek. Deze is mijn favoriet als jongens mama. Mochten ze nog een auto hydrofiel doek maken dan zal deze de favoriet zijn, maar deze is nu de nummer 1. Perfect voor mijn batman hier in huis.
  3. Melkfles hydrofiel doek. Melk is goed voor elk!
  4. Koffie hydrofiel doek. Voor de ouders die graag een bakkie troost lusten. Er is ook nog een hydrofiel doek met ijsjes erop als dat toch meer je ding is 🙂
  5. Lammetjes hydrofiel doek. Modern Burlap gaat soms samenwerkingen aan, en ook zo met Purl Lamb. De enige doek met een beetje kleur. Ik kon deze niet terug vinden in de Nederlandse webshops, maar is vast via het web toch te bestellen.
  6. Doodshoofden hydrofiel doek. Deze doek is na Batman ook wel een grote favoriet. Mijn zoon heeft al een fles en een speen gehad met doodshoofden, dus deze zou er zo bij kunnen.

De hydrofiele doeken neem je makkelijk mee. Je kan ze overal voor gebruiken. De meeste ouders zullen beamen dat ze deze nog steeds gebruiken, ook als hun kinderen wat groter zijn.

Gebruik jij nog vaak hydrofiel doeken?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.