Baby Fashion Kids Fashion

Minimize kinderkleding

15 maart 2015

minimize_07081483787

Nieuw in kindermodeland is Minimize voor baby en kids. MiniMize is een kindje van de welbekende MamaLicious. Waren ze eerst druk bezig met de zwangerschapskleding, vanaf maart zal dan ook de kinderkleding in de schappen liggen. Ben jij ook benieuwd?

Mamalicious is al tijden een goede bekende van de zwangere vrouw, maar sinds kort hebben ze zich dan toch ook op de kinderkleding markt gestort. Minimize kinderkleding is bedoeld voor kinderen van 0 t/m 3 jaar, en maakt gebruik van de rustige kleuren grijs en pasteltinten. De eerste collectie bevat jurkjes, leggings, rompers, jumpsuits en tuinbroeken. Nu ben ik een fan van de leggings/ baggy pants voor jongens dus daar doe je mij altijd een plezier mee.

PicMonkey Collageses

Voor kleine meiden heeft Minimize in de eerste collectie een aantal jurkjes. Geen frutsels en franjes, maar rustige kleuren. Ben je fan van de rustige kleuren voor meisjes dat is dit misschien jouw kleding. Tevens is het weer eens wat anders dan de vele roze jurkjes en maillots. Ik heb een zoon, maar mocht ik een dochter hebben dan zou ik zeker voor de grijze jurk gaan. Daaronder als contrast een fleurige maillot, en een paar echte meidenschoenen.

PicMonkey Collagehg

Tuinbroeken zijn ideaal, en staan ook nog eens heel stoer bij een kleine man. Niet alleen maar stoer, maar ook heel schattig. Onze mini man heeft er ook 1, maar meer komen er zeker deze zomer. Eigenlijk is denim nooit een misser voor zowel kleine mannen als papa’s. Nu zijn meerdere kledingstukken unisex dus meiden kunnen met net zoveel plezier een tuinbroek aan.

PicMonkey Collagejh

In deze eerste collectie is de snow white jurk, legging en shirt terug te vinden, en deze zijn de favoriet van deze collectie. Simpel, lief en eenvoudig, maar toch best speciaal genoeg om op te vallen. De kleding van Minimize is sinds kort online beschikbaar, maar helaas niet overal. Bij deze webshop kun je in ieder geval al wat kledingstukken kopen. Mocht je wat meer meiden kleding zoeken dan kun je ook bij deze webshop terecht. Zit er op dit moment niets voor je bij dan komen er nog meer collecties van Minimize in de mini kleding winkels.

Ik ben benieuwd naar de eventuele andere collecties van dit nieuwe merk

Ben jij al bekend met dit nieuwe merk?

Pic credits Minimize

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.