Kids Fashion

Mini & Maximus lente en zomer collectie 2015

31 maart 2015

Mini-Maximus- lente en zomer collectie 2015

Mini & Maximus is een kinderkleding merk uit Californie. Hun kleding is gebaseerd op de zon, zee, strand en surfers. Heerlijk vrij zijn en er toch leuk uit zien. Sinds kort is de lente en zomer collectie 2015 bekend  gemaakt. En ik moet zeggen dat deze collectie ontzettend leuk is! Kijk je mee.

Ik kijk altijd rond op het internet naar nieuwe merken, en sinds kort ben ik bekend met het merk Mini & Maximus. Via ook weer instagram kwam ik dit merk tegen. Onlangs werd hun lente en zomer collectie uitgebracht. Mini & Maximus is een kleding merk dat zijn inspiratie krijgt door de fantasie en de geest van een kind. De nieuwe collectie van Mini & Maximus is gebaseerd op het gezegde “sticks and stones may break my bones, but words will never hurt me”. De gedachte achter deze collectie:

  • Respect voor elkaar
  • Pesten is niet cool, en kan mensen pijn doen

De nieuwe collectie bevat weer shirts, jurkjes met prints en teksten die elk kind graag wil dragen. Of kleding die je als mama wel eens wat beter wil bekijken. Mini & Maximus is net even anders, en dat maakt het zo uniek. Geen roze franjes en kanten jurkjes, maar stoere prints voor jongens en meiden.

Mini & Maximus lente en zomer collectie 2015

Print leggings voor zowel meiden als jongens, ideaal voor de zomer. Stoer en toch heel leuk voor naar school, maar zeker op vakantie of naar het strand. De kleuren van Mini & Maximus bestaan voornamelijk uit grijs, rood, zwart en blauw. Ben je meer van de pasteltinten dat zul je dat bij dit merk niet vinden.

Mini & Maximus lente en zomer collectie 2015

Louder Muscle Tank en Bandit Girl’15 Tank. Voor echte stoere meiden zit je bij dit merk goed. Heb je een dochter die van stoere kleding houdt met af en toe een kleurtje erbij, dan zit je bij dit merk helemaal goed. De Bandit Girl’15 is bijvoorbeeld stoer, maar toch meisjesachtig.

Mini & Maximus lente en zomer collectie 2015

De kleding van Mini & Maximus is wat betref de leggings redelijk unisex. Mocht je een te gekke print ook op papier willen hebben, dat kan! Mini & Maximus heeft ook print posters, en Bandit girl is mijn favoriet. En leggings, daar kun je nooit fout mee gaan! En ook erg makkelijk in de zomer om mee te nemen op vakantie.

Mini & Maximus lente en zomer collectie 2015

De Mini & Maximus lente en zomer collectie is dit jaar vrolijk en stoer. Voor mij zitten er een paar kledingstukken bij die de moeite waard zijn. Bovenstaande Bear with It Tee en het Grow up shirt  passen goed in de kledingkast van mijn kleine man.

Ken jij dit merk al?

Pic credits Mini & Maximus

  • Reply
    janske
    31 maart 2015 at 16:24

    Super duper mega coole collectie! 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.