Baby lifestyle

Milestone twincards + free printables

1 januari 2016

Milestones twincards + free printables

Gelukkig nieuwjaar, en met een nieuw jaar komen ook weer nieuwe leuke artikelen. Ben je onlangs bevallen van een tweeling/of ga je bevallen van een tweeling, dan is er goed nieuws! Vanaf september 2015 zijn de twincards van Milestone beschikbaar. Nu is het mogelijk om je tweeling samen op de foto te zetten. Kijk je mee naar de twin kaarten?

De Milestone kaarten zijn inmiddels bij vele mensen bekend. Ook wij hebben de baby kaarten gebruikt in het eerste jaar van mini man zijn leven. De junior kaarten ga ik ook snel bestellen. Zo maken we de leukste herinneringen.. Voor de tweeling ouders is er dan nu ook de twin kaarten. Zo moeten je tweeling kindjes niet meer apart op de foto. Creëer een leuke setting, en fotograferen maar.

Milestones twincards + free printables

Al een tijdje zijn de baby milestone kaarten op de markt. In die paar jaar zijn er aardig wat kindjes op de foto gezet. Zo ook onze mini man. Elke maand probeerde ik weer de leukste maand foto te maken. En vaak is dat ook nog eens goed gelukt. Voor het eerst kruipen, lopen, en de vaste hap staan allemaal op de foto. Gelukkig heb ik een zoon die op de foto gaan ook nog eens leuk vind. Zeg eens cheese, en hij lacht. Ik creëerde een grappige setting, en we hebben de meest leuke herinnering. Gelukkig is het ook mogelijk om je tweeling nu op de foto te zetten. Samen op de foto is toch leuker dan alleen! Heb je een tweeling in de familie op komst dan is dit geen slecht kraamcadeau idee.

Nog leuker is het dat Milestone af en toe gratis kaarten online zet. My first new year is een gratis kaart. Zoek goed dik papier uit, en printen maar. Weer een herinnering erbij.

Maak jij ook zoveel foto’s van je kinderen?

 

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.