Beauty

Mijn favoriete parfums

6 oktober 2014

IMG_2024

Mijn twee favoriete parfums zijn op dit moment Intimately yours by Victoria Beckham en SJP by Sarah Jessica Parker. Beide geuren heb ik van mijn vriend gekregen toen we rond een jaar bij elkaar waren.  Sindsdien zijn het de twee geuren die ik het meest draag.

Sommige mensen dragen jarenlang dezelfde geur, anderen switchen simpel. Ik behoor meer tot de eerste en heb al een paar jaar mijn voorkeuren. Victoria Beckham Intimately Yours is in 2010 gelanceerd en ook in dat jaar kreeg ik deze geur cadeau. En vanaf dat moment was het 1 van mijn favorieten. De geur word omschreven als een oosterse bloemige geur met top noten  bergamot, fresia en peren, midden noten  afrikaanse oranje bloem, frangipani en lelie, basisnoten zijn vetyver, iris en sandelhout.

IMG_20541

Intimately yours blijft redelijk lang om mij heen hangen, dit betekent dat 1 keer in de ochtend wat opdoen meer dan genoeg is. De tweede favoriet is SJP NYC by Sarah Jessica Parker.

IMG_20611

De geur is vernoemd naar de wereldstad met duizend en één mogelijkheden, New York. Topnoten: Italiaanse manderijn, witte osmanthus en wilde rode aardbeien. Middennoten: gardenia, kamperfoelie, mimosa en rode roos Damascenia. Basis noten: sandelhout, vanilla absolute, rum aroma, romige muskus. Net als Intimately yours is dit een bloemige geur en dus geschikt voor mij. Deze geur blijft helaas niet zo lang aanwezig dus een extra keer opdoen is meestal wel nodig. Elke ochtend grijp ik toch naar deze twee geuren in plaats van de andere geurtjes in mijn bezit.

IMG_20691

Wat zijn jouw favoriete geuren?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.