Over mij

 

Over mij

Hoi! Leuk dat je mijn blog bezoekt en wat meer over mij wilt weten. Ik ben Mendy en ik woon samen met mijn vriend, en twee mini mannen.  Op 19 januari 2014 werd onze zoon meneer J geboren, en op 1 maart 2017 is onze tweede zoon mini man B geboren.

Lunaluna is een lifestyle blog, maar wat je vooral zult lezen zijn artikelen over kinderkleding en kinderkamer accessoires. Verzorgings producten voor baby’s en kinderen, beauty voor zwangere en niet zwangere mama’s passeren zo nu en dan ook de revue. Deze blog is er om leuke nieuwe producten te ontdekken, inspiratie op te doen, en om even onderuit gezakt lekker te lezen.

Ik deel graag leuke en mooie dingen over kinderen, lifestyle, relaties, cultuur en mode om zo andere te kunnen inspireren. Gewoon van alles waar ik blij van word! Als je leuke ideeën, vragen of suggesties hebt mail me die dan via de contactpagina of stuur een berichtje naar info@lunaluna.nl en ik zal z.s.m antwoorden.

Of laat een berichtje achter op  facebook of via twitter

(Mijn kinderen zijn nog te jong om toestemming te geven voor het plaatsen van foto’s op internet en op lunaluna.nl. Vanwege de privacy zijn ze dan ook niet op foto’s te zien )

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.